hvordan du installerer et lydkort i Windows XP

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-27

Lydkort anvendes i edb- systemer til at give lyd til højttalere eller hovedtelefoner , så du kan høre musik , film , system lyde og meget mere. Hvis du har en Windows XP- computer, du vil installere et lydkort i , kan du gøre det . Alt du behøver er den rigtige hardware , nogle moderate computer opbygge erfaringer og lidt tid

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Lydkort .
Ledig PCI slot på din computer bundkort .
Lydkort driver installations-cd'en.


1 .
Sluk computeren , trække stikket ud og sæt den på sin side .
2 .
Tag siden af computeren tilfældet med din stjerneskruetrækker , så de interne af computeren er klart synlige .
3 .
Sæt dit lydkort til en tom PCI -slot i nærheden af bagsiden af computeren . Sikre , at kortet er sat helt ind i pladsen ved at skubbe fast ( men forsigtigt ) på kortet , når du har indsat den i åbningen .
4 .
Læg den side af computerens kabinet tilbage på , sætte computeren tilbage opretstående , sæt stikket i og tænde den . Opstart dit operativsystem og derefter indsætte driver installations-cd'en , der fulgte med lydkortet .
5 .
Klik på "Installer " knappen på driverinstallationen vindue, der vises . Afhængig af modellen lydkort du har , resten af installationen af driveren processen varierer , men du vil højst sandsynligt nødt til at klikke sig igennem installationen vinduerne for at afslutte installationen af driverne .
6 .
Genstart din computer, når driverne er installeret , og du vil være i stand til at bruge dit nye lydkort på din computer med Windows XP .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan fortælle , hvad slags ram til at købe 

Kommentarer

Code:
change