hvordan du installerer et trådløst AirPort Extreme -kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-20

AirPort Extreme trådløse kort er et internt kort installeret bruges på Mac- stationære computere , straks giver systemet adgang til trådløse signaler . Selv om alle nye Mac stationære computere har en forudinstalleret AirPort Extreme trådløst kort , kan du installere en sådan enhed på en ældre system . Processen indebærer åbning af tårnet , men installationen tager kun et par minutter at udfylde

Du skal bruge: .
Mac-computer
. AirPort Extreme trådløse kort .
Stjerneskruetrækker .
2 monteringsskruer .


1 .
Power ned Mac-computer . Find låsen på den nederste sidepanel den stationære computer . Dette frigør beklædning af Mac-computer . Løft op på låsen , og fjern panelet for at afsløre det indre af computeren .
2 .
Afbryd harddisken ( eller to, hvis to er installeret ) fra forsiden af computeren. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne i drev på plads , og skub derefter kører ud af vejen .
3 .
Find kortstikket direkte bag hvor harddiskene var placeret . Der er et sort lodret kort slot , der kan bruges af AirPort Extreme -kortet .
4 .
Skub kortet ind i pladsen. Tryk ned på bagsiden af kortet og indsæt to monteringsskruer ind i den cirkel åbninger i hvert hjørne af kortet . Dette sikrer kortet på indersiden af Mac-computer
5 .
Find de to WiFi antenne tilslutninger og Bluetooth antenne føre placeret direkte over kortet . Fastgør fører til antennen stillinger på kortet , som er de to monteringsskruer du har installeret i det forrige trin . Ledningerne passer direkte på skruerne , der giver mulighed for en sikker forbindelse .
6 .
Fastgør harddiskene tilbage på plads , og luk derefter computerens kabinet , og tænd for Mac-system .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at strømmen er afbrudt før du gør noget inde i computerens kabinet . Dele af systemet kan være drevet , selv når systemet er slukket . Du risikerer at personskade eller skade på kredsløb , hvis strømmen ikke er afbrudt .
 • Statisk elektricitet kan beskadige de elektroniske dele . Jordforbinde dig selv ved at røre en metaldel af computeren chassis, eller brug en antistatisk håndledsstrop , før du rører AirPort-kort eller et andet printkort .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man får en kreativ webcam til at arbejde uden en cd   

  Kommentarer

  Code:
  change