hvordan du installerer ram i MSI Wind

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-17

MSI Wind er en lille , billig bærbar computer . I modsætning til mange computere i sin klasse og prisklasse , har MSI Wind to slots til RAM -moduler i stedet for kun én . Dette giver dig mulighed for at opgradere de eksisterende RAM- modul med et andet uden at skulle fjerne det eksisterende modul . Installere ekstra RAM i din MSI Wind til at bringe ekstra fart til systemet , især når flere programmer kører på samme tid

Du skal bruge: .
Lille stjerneskruetrækker
PC2 -5300 ( DDR2 -667 ) DDR2-SDRAM notebook hukommelsesmodul (1 GB maksimum) .


1 .
Drej MSI Wind og fjern batteriet . Hvis strømkablet er tilsluttet , skal du fjerne det så godt . Vend MSI Wind over , så bunden vender opad .
2 .
Fjern alle de små Phillips-skruer fra bunden af MSI Wind . Ni skruer skal fjernes i alt. De skruer er ekstremt lille . Placer skruerne på et fad eller en anden beholder , så de ikke går tabt .
3 .
Træk den nederste og øverste halvdel af MSI Wind fra hinanden . Du kan gøre dette med hænderne , eller alternativt med en lille , tynd genstand, såsom en flad skruetrækker . Hvis du lirke halvdele fra hinanden med et værktøj , skal du placere værktøjet i plastic sømmen mellem de to halvdele og drej forsigtigt . Plastic clips holder MSI Wind sammen internt . Som du trække det fra hinanden , kan du høre snapper lyde . Dette er normalt . Når plastic er fjernet fra bunden af MSI Wind , den vigtigste logicboardet er synlig .
4 .
Find stribe af sort og metallisk tape på hovedkortet af MSI Vind . Denne strimmel dækker hukommelse slot . Bemærk , at inde i åbningen , er der en lille plastik fane , lidt off- center . Fanen viser den retning , at RAM- modul til opgradering skal vende .
5 .
Vend RAM-modul , så indhakket i bunden står over for den samme retning som den fane inde i RAM -slot . Skub metalkontakterne på bunden af RAM- modul i åbningen med modulet holdes på en lille vinkel . Når metalkontakterne er fuldt ud i pladsen, skal du trykke ned på den øverste del af modulet , indtil det klikker på plads .
6 .
Placer den nederste halvdel af MSI Wind i sin oprindelige position og erstatte de ni Phillips-skruer . Computeren er klar til brug .

gode råd og advarsler


  • MSI Wind er ikke beregnet til at blive serviceret af slutbrugeren . For at åbne computeren , skal du fjerne en garanti mærkat , der dækker en af skruerne . Ikke føjer RAM til MSI Wind selv , medmindre du er parat til at garantien bortfalder .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan inkjet , LaserJet & colorjet printere arbejde ?     

    Kommentarer

    Code:
    change