hvordan du opretter en printspooleren for en Epson 7600

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-20

Sende et udskriftsjob til printeren og få noget svar , er meget frustrerende . Hvis du oplever dette fælles problem , at den første ting at se på, er udskriftsspooleren . Mange printer ejere er uvidende om eksistensen af dette vigtige program , men det er printspooleren , der holder styr på de job, der venter til printeren . Når det spooler ophører med at arbejde , kommunikation mellem printeren og computeren ophører , så det er vigtigt at løse problemet så hurtigt som muligt

Du skal bruge: .
Computer .
Epson 7600 printer .
Printerkabel .


1 .
Tag printerkablet fra bagsiden af Epson 7600 og fra computeren . Re-sæde kablet i begge ender, og sørg for at det er på plads .
2 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra listen . Vælg " Printere og faxenheder "fra listen .
3 .
Højreklik på din Epson 7600 og vælg " Egenskaber " fra menuen . Klik på " Udskriv testside "-knappen . Hvis testsiden ikke udskrives , skal du indstille printspooleren at muliggøre kommunikation mellem printeren og pc'en .
4 .
Gå tilbage til kontrolpanelet og dobbelt-klik på " Administrative Tools " ikonet . Dobbeltklik på "Tjenester " applet .
5 .
Rul ned til " Print Spooler " valgmulighed . Fremhæv " Print Spooler " og højre-klik . Vælg " Egenskaber " fra menuen og gå til " Start " fanen .
6 .
Skift start mulighed for at " Automatisk ". Dette vil sikre, at udskriftsspooleren for Epson 7600 starter , når computeren gør . Genstart computeren , og derefter logge på og udskrive en testside .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan brænde en kopi af en musik- cd 

Kommentarer

Code:
change