hvordan du redigerer keyboard stickers

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-21

Keyboard klistermærker er tilpasset klistermærker , der går på hver tast på tastaturet , der er en genvej i en bestemt musik- program . De er tilgængelige for de fleste musik- redigeringssoftware og digital lyd arbejdsstationer , og kan gøre din musik skabelse og redigering meget hurtigere . Du kan tilpasse dem i et par måder , hvis du ønsker at tilpasse tastaturet klistermærker , for eksempel hvis du redigerer det til at passe en Mac eller PC tastatur eller en utraditionel tastatur , eller bare ønsker klistermærker med din egen beskrivelse . Planlægning ud hele layoutet på forhånd vil hjælpe dig med at få mest effektive og forbundet layout til din egen musik behov .

Du skal bruge:
Keyboard
. Tastatur mærkater.
Ledsagende musik program .
Blank tastatur mærkater.
Penne.
Fine-tip Sharpie .


1 .
Skriv en liste over , hvad du ønsker at få ud af tastaturet klistermærker . Dette kunne omfatte hastighed , være nem at læse , er større eller mere præcist, hvis du har dårligt syn , der især meningsfuld symboler, som du forbinder med en bestemt handling og mere beskrivelse af instruktioner , kan du ikke huske det.
to .

Planlæg dine samlede ønskede layout og tegne dit eget layout baseret på listen fra trin 1 og den oprindelige tastatur klistermærker . Find ud af om din musik program kan du tilpasse nøgler . Hvis de ikke gør det, er du nødt til at være omhyggelig med at gøre de centrale klistermærker matche forudtildelt genvej . Hvis de er tilpasselig , kan du placere specifikke kommandoer i det nemmeste sted for dig at få adgang . For eksempel vil du måske gerne gøre hjemmet række af asdf jkl , de kommandoer , du vil bruge den mest
3
Vælg den klistermærker , der skal en lille mængde tilpasning og tegne. Deres eget symbol eller ord på dem med en pen eller fine spids Sharpie . En Sharpie er god til større ord eller symboler , og pennen er bedre for flere ord . Læg dem med ryggen stadig på over din tegning af dit layout til at holde dem organiseret og gøre det nemmere at sætte dem lige på tastaturet , når du er klar . Hvis du laver fejl , som du ikke kan løse på en af de pre-made klistermærker , bare re -skabe den i trin 4 .
4 .
Skriv din egen klistermærker på den blanke tastatur klistermærker for hver tast , du vil betydeligt personliggjorde. Hvis du også ønsker dem til at være farvet , udfylde baggrunden med en markør først, og lad den tørre helt , før du skriver på det .
5 .
Lad hver mærkat tørre helt , før du sætter det på tastaturet , så den ikke plamage . Når de har tørret , arrangere dem på tastaturet . Hvis du tilpasse tastaturgenveje , ændre genveje første og teste dem , før du tilføjer klistermærker .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan konvertere Outlook Express 5 beskeder til mac 

Kommentarer

Code:
change