hvordan du tilføjer en ekstra drev i en Dell Precision 490

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-27

En Dell Precision 490 er en arbejdsstation computer og kan konfigureres som enten en desktop , eller vandret , eller som et tårn , eller vertikalt . Uanset konfigurationen er harddiske monteret på samme sted . Dell Precision 490 understøtter to harddiske
1
Tag computeren, og fjern højre panel for at få adgang til indersiden .
2 .
Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af den nuværende harddisk . Den drejelige Luftfartsselskabet mod bunden , midten af sag, indeholder harddisken .
3 .
Drej drejelig transportøren op ved samtidig at skubbe den fane , der er på bunden af strømforsyningen i øverste højre side af computeren sagen ned , så at dreje opbevaring mekanisme ned , indtil det klikker på harddisken luftfartsselskabet . Træk den øverste del af drejeligt luftfartsselskabet mod dig for at rotere det op .
4 .
Tryk på den blå faner i den tomme harddiskbåsen mod hinanden og derefter trækker dem ud af bugten . Dette er den harddiskbeslaget .
5 .
Skub sider af harddiskbeslaget hinanden og skub den nye harddisk i holderen . Sæt harddisken med etiketten opad, og stikkene på samme side som den blå faner i harddiskbeslaget .
6 .
Skub harddisken med beslag i den tomme hårde drev , indtil det klikker på plads . Den side af beslaget , uden de blå tapper går ind i den tomme plads .
7 .
Drej harddisken luftfartsselskabet ned , og drej opbevaring mekanismen ned, indtil den klikker på fanen strømforsyningen .
8 .
Tilslut strøm og data kabler til begge harddiske .
9 .
Luk computerens kabinet .

gode råd og advarsler


  • Touch et stykke metal for at undgå at beskadige computer fra statisk stød .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer et lydkort i Windows XP     

    Kommentarer

    Code:
    change