hvordan du tilslutter en Apple Mac bærbar computer til internettet via en Linksys Wireless - G USB netværkskort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-16

Hvis du har en Apple- computer, der ikke har Airport evner , kan du føler sig ude af det trådløse loop . De fleste Mac-computere kommer med et indbygget Airport -kortet, men hvis dit Lufthavn kortet ikke fungerer korrekt , kan du bruge en Linksys Wireless G USB -adapter til at få adgang til internettet . De fleste brugere undlader at bruge den trådløse G- adapteren ordentligt , fordi de ikke har den rigtige software installeret på deres computer

Du skal bruge: .
Kabelmodem


1

Tilslut Linksys Wireless USB adapter til en ledig USB- port på din Mac .
2 .
Klik på " Apple " tegn på toppen af din " Finder " og vælg " Systemindstillinger " fra de valg . Klik på " Netværk " knappen for at åbne vinduet Netværk .
3 .
Klik på det lille " + " tegnet i nederste venstre del af vinduet for at se , om din USB- adapter genkendes af computeren . Hvis adapteren er anerkendt , skal du springe trin 3 .
4 .
Gå til Linksys hjemmeside via en kabelforbindelse fra dit kabel- modem , og hent den nyeste firmware og installation software til din enhed . Installer softwaren ved at dobbeltklikke på softwareinstallationen ikonet , og derefter genstarte computeren .
5 .
Klik på "Opret " knappen på den nederste højre side af " Network "vinduet , og vælg din Linksys adapteren fra venstre side af vinduet . Din adapter vil scanne netværk i dit område og oprette forbindelse til en tilgængelig én.

gode råd og advarsler


  • altid opdatere din firmware for at få den bedste internet -forbindelse.


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan identificere serienummeret på en Intel PCI -kort     

    Kommentarer

    Code:
    change