hvordan du udskifter et bundkort i Windows 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-15

Udskiftning af et bundkort æder tid med en række kedelige opgaver , og kan tvinge dig til at re-installere hele dit operativsystem . Kort sagt , er det ikke så sjovt . Hvis det skal gøres , selv om , udskiftning bundkort er ikke meget dyre , og du vil spare penge på reservedele og arbejdskraft ved at erstatte din defekte bundkort selv . Hvis du erstatter din bundkort med samme mærke og model , vil du ikke nødt til at re-installere Windows 2000 , men hvis du bruger en anden type bundkort , skal du udføre en komplet re- installation af operativsystem .

Du skal bruge:
Elektrostatisk armbånd
. Skruetrækker .
Udskiftning bundkort .
Inkluderet monteringsbeslag .
Flash -drev .
Operativsystem installationsdisketten .

Bundkort Fjernelse


1 .
sikkerhedskopiere alle dine personlige data til din flash -drev . Sørg for at tjekke alle dine " Dokumenter " mapper til billeder eller musik, du gerne vil sikkerhedskopiere.
2 .
Luk din pc og frakoble strømkablet og alle andre kabler , der er forbundet til det. Placer din PC på en flad overflade, der er godt oplyst og behageligt for dig at arbejde på .
3 .
Sæt på din elektrostatiske armbånd og tilslut føre til en jordet overflade for at forhindre elektrostatisk udladning i at skade nogen af computerens komponenter .
4 .

Fjern skruerne i sidepanelet i sagen. Antallet og placeringen af skruerne vil variere vildt mellem sager , så tjek din instruktionsbog for detaljerne . Placer panelet på siden , når du har fjernet det og lægge sagen ned på sin side.
5 .
forsigtigt fjerner hvert kabel tilsluttet bundkortet og drapere dem over den side af sagen for at holde dem ude af din måde . At notere , hvor kablerne blev tilkoblet .
6 .
Fjern skruerne i bundkortet til sagen eller bundkortet bakken . Antallet og placering vil variere , så dobbelttjek at sikre, at du har fjernet alle de skruer .
7 .
Placer dine fingre under bundkortet og forsigtigt løfte opad , indtil bundkortet kommer fuldt ud af sagen . Placer bundkortet til side .

Bundkort erstatning


1 .
Sænk nyt bundkort i sagen , som bringer forborede huller i bundkortet med modsætninger monteret inde i af sagen .
2 .
Spænd skruerne i hvert monteringshullet , men ikke over-stramme dem . Forsigtigt slæbebåd på bundkortet til at sørge for , at det er fast på plads .
3 .
igen forbinde alle kablerne til bundkortet . Hvis du erstatter din gamle bundkort med en anden model , skal du kontakte din instruktionsbog for at afgøre, hvor kablerne skal tilsluttes .
4 .
Sæt sidepanel din sag og re-fastgør skruerne . Re-Tilslut strømkablet samt de andre kabler , der var tilsluttet .
5 .
Tænd din computer .

Windows 2000 Re-installation


1 .
Hvis du har udskiftet dit bundkort med et andet mærke eller model , skal du geninstallere Windows 2000 . Placer din Windows CD /DVD i computerens optiske drev og genstarter den .
2 .
Tryk på en vilkårlig tast, når du bliver bedt om at starte op fra disken .
3 .

Følg installationen prompter og indtaste din produktnøgle , når du bliver bedt om . Tillad din computer til at genstarte efter behov .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan udskrive checks på Microsoft Vista 

Kommentarer

Code:
change