hvordan man bruger en trådløs USB-adapter med en printer til bluetooth

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-03

En Bluetooth-printer kan give dig mulighed for at udskrive dokumenter fra din computer uden at skulle have din computer fysisk forbundet med din printer via ledninger . Det samme Bluetooth-printer kan benyttes af flere computere i et hjem , og kan opbevares næsten hvor som helst , da det ikke behøver at være fysisk forbundet til en computer . Hvis din pc ikke allerede har indbygget Bluetooth kapacitet , kan du købe en Bluetooth-printer , der kommer med en medfølgende USB Bluetooth -adapter , der giver dig mulighed for at væsentlige tilføje Bluetooth til din computer .
1
Sæt Bluetooth -adapter , der fulgte følger med printeren, i en ledig USB -port på din . computeren.
2 .
Sæt din printer i , og tænde for den . Printeren typisk vil være nødvendigt at oprette inden for 15 meter af din computer , eller , i tilfælde af en bærbar computer , skal du flytte computeren til inden for 15 meter af printeren for at færdiggøre set- up proces .

3 .
Tryk på " Start " knappen på din computers skrivebord og vælg derefter " Control Panel " fra de tilgængelige muligheder efterfulgt af " Hardware og lyd " og derefter " Printere . "
4 .
Klik på " Tilføj en printer " knap fra menuen Printer og vælg derefter din printer på listen over enheder , der vises . Computeren vil liste Bluetooth- enheder, der drives på i nærheden af det . Computeren vil spørge , hvis du er sikker på at du vil installere denne printer . Klik på " Ja "for at bekræfte dit ønske om at installere printeren og fuldføre installationen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan overføre data & programmer fra gammel til ny computer 

Kommentarer

Code:
change