hvordan man etablerer en trådløs computer på et hjemmenetværk kablet netværk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-26

En kablede hjemmenetværk tilbyder stor overførselshastighed hastigheder med minimal indblanding , men der er nogle tilfælde, hvor du måske foretrække at tilslutte en enhed til netværket uden at skulle sætte den i et Ethernet -kabel . Installation af en trådløs router giver dig mulighed for at holde din kablede netværk intakt , samtidig med at trådløse enheder til at gøre brug af dit hjemmenetværk

Du skal bruge: .
via kabel hjemmenetværk
. Trådløs router .
PC med Wi-Fi-funktioner .


1 .
Køb en trådløs router fra en butik eller online . Best Buy og Walmart bære trådløse routere , som gør websteder som Newegg. com og TigerDirect. com ( se Resources ) .
2 .
Åbn din trådløse router 's emballage. Inde i kassen , bør du finde routeren , en strømforsyning , en Ethernet- kabel , dokumentation og garanti .
3 .
Placer den trådløse router i samme område som dit bredbåndsmodem . Tilslut den ene side af det medfølgende Ethernet- kabel til " Modem " -stikket på den trådløse router , og tilslut den anden side til en af de " ud " stik på bredbåndsmodem .
4 .
Sæt den trådløse router 's strømforsyning til en fri stikkontakt , og slut derefter den anden ende af forsyningen til routeren . Et par lamper begynder at blinke som routeren starter op .
5 .
Consult den trådløse router dokumentation at finde ud af , hvad routerens standard trådløse netværk ID kaldes . Denne trådløse netværks-id skal være synlig for dine Wi-Fi- aktiveret computer .
6 .
Tilslut din Wi-Fi- aktiveret computer til det trådløse netværk og besøge et par websider for at teste forbindelsen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan kan jeg forbinde to computere til en usb printer ? 

Kommentarer

Code:
change