hvordan man finder ud cpu temperatur

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-10

Evnen til at kontrollere CPU ( Central Processing Unit ) temperatur er et vigtigt aspekt af computer ledelse . Temperaturen af CPU påvirker resultatet og levetiden af computeren . Da temperaturen øger ydeevnen falder . CPUer som kører varme i længere perioder ikke vare så længe som dem med mere effektive køling kapaciteter . Kontrol af temperaturen regelmæssigt, også giver brugeren kendskab den gennemsnitlige temperatur af CPU , og når temperaturen stiger , giver en god indikation for at rense computeren.

Du skal bruge:
SpeedFan
. Realtemp .

SpeedFan


1 .
Hent og installer SpeedFan . SpeedFan er freeware tilgængelig til brug på PC og Mac Intel -platforme .
2 .
Dobbeltklik på SpeedFan ikonet for at starte programmet. Programmet starter , men tager normalt et par sekunder til at indsamle data .
3 .
Find " Readings " fanen , og kontroller , der er anført temperaturen i midten højre side af skærmen . Dette felt er identificeret med en etiket med teksten " CPU : " eller " Core 0 : " " Core 1 : " for op til syv kerner . En grøn check ud for temperatur angiver CPU kører på acceptable temperaturer , en blå pil angiver, at den arbejder under de angivne temperaturer , og en rød flamme middel driftstemperaturen er for høj . SpeedFan overvåger også spændinger og blæser hastigheder og , hvis computeren understøtter det , giver kontrol af ventilator hastighed .

Realtemp


1 .
Download og udpak Realfan . Realtemp er gratis og er designet til brug på alle Intel enkelt Core , Dual Core og Quad Core processorer , men vil ikke arbejde på Intel Pentium 4 eller AMD -processorer .
2 .
Dobbeltklik på Realtemp. exe ikonet for at køre programmet .
3 .
Kontroll¨¦r temperaturmålinger er angivet under " Temperature " overskrift . Der er en separat temperatur , der er anført for hver kerne . Sammenlign disse oplysninger til CPU producentens dokumentation for optimal temperatur .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opbygger en energibesparende pc 

Kommentarer

Code:
change