hvordan man hopper en mobo uden afbryder

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

Jumping en mobo ( bundkort ) er en hurtig måde at teste , om strømmen er defekt på din pc . Teknikken kan også bruges , hvis du betjener dit bundkort i et testmiljø på en arbejdsbænk uden sagen stede. Eller måske har du en defekt afbryder og har ikke haft en mulighed for at installere en ny . Uanset hvad din motivation , er processen til at hoppe bundkortet ganske simpelt

Du skal bruge: .
Anti-statisk rem
Forstørrelsesglas ( ekstraudstyr) .
Pincet eller nåle- næse tænger .


1 .
Placer en anti-statisk rem på dit håndled og slutte den til en jordet stykke metal . Dette er for at forhindre utilsigtet afladning af statisk elektricitet , som kan forårsage skade på følsomme elektroniske komponenter . Anti-statisk stropper er tilgængelige på de fleste elektroniske butikker .
2 .
Identificer afbryderen stikket på din mobo . Afbryderen stikket er en to-bens øjeblikkelige skifte forbindelse . Det er normalt placeret i en blok af pins herunder også HD LED , reset switch og magt LED . Hver bundkort er anderledes , men kigge efter disse fælles identifikatorer . De vil blive trykt i meget små bogstaver . Et forstørrelsesglas kan være nyttig til at identificere de små bogstaver . Kig efter " PWR ", " pwr_btn "eller en lignende sæt af bogstaver . Download en kopi af bundkortets manual fra bundkortet forhandleren, hvis du har svært ved at identificere de afbryderen stik. Hvis du har afbrudt strømmen og skifte de to stifter , hvor der skifter kablet var tilsluttet , er det punkt , hvor du vil springe mobo .
3 .
Sørg for, at strømforsyningen er tilsluttet til bundkortet . Der er flere varianter af en ACPI /ATX strømforsyning . Der henvises til dit bundkort manual for den korrekte procedure for tilslutning af en strømforsyning . Fælles implementeringer inkluderer en 20-pin , 24-pin hovedstrøm- konnektor og en 4 ( 2x2 ) pin stik til at give supplerende 12V strøm til processoren spænding regulator .
4 .
Sæt strømforsyningen ind en stikkontakt i væggen . Skift din strømforsyning til "on " position , hvis din strømforsyning er udstyret med en tænd /sluk-knap . Kontakten er placeret på bagsiden af strømforsyningen ved siden af ledningen .
5 .
Kort to ben i strømstikket ved hjælp af en pincet eller nål-næse tænger . Fjern pincet eller broderede spidstang , så snart bundkortet er blevet sprunget . Du bør se processorens blæser begynder at rotere eller høre harddisken spin op til at give dig en indikation af, at mobo er blevet sprunget .

gode råd og advarsler


 • Hvis du installerer en switch på afbryderen stik, sikre, at den er en momentan kontakt .
 • Hold ikke dem der i mere end et kort øjeblik . Shorting stifterne i fem sekunder , vil resultere i en blød lukning af bundkortet .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du fjerner det trådløse kort fra en Dell Latitude D600   

  Kommentarer

  Code:
  change