hvordan man kan donere en pc til velgørenhed

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-25

Donere computere til velgørenhed er den bedste måde at slippe af brugt udstyr . Velgørende organisationer værdsætter computere, der er i god stand , og donation er ofte den eneste måde , at de kan få computere . Give en brugt computer til en velgørende organisation er en vidunderlig måde at støtte en sag , du tror på

Du skal bruge: .
Brugt computer
Tastatur og mus .
Monitor .
Højttalere.
Software .


1 .
Fjern alle dine personlige data fra den computer, du ønsker at donere . Du ønsker ikke at give nogen adgang til din bankkonto eller dit kreditkort numre . Tør harddisken rent og fjerne gaming -programmer. Velgørende organisationer normalt ikke vil have gamle spil .
to .
Rengør computeren og pakke op al den software , højttalere og andre elementer , du måske ønsker at donere med computeren . Opstille en liste over det indhold , således at velgørenhed ved præcist , hvad det er at få . Det gør det lettere for velgørenhed , når den starter opsætning og brug af computeren .
3 .
Ikke alle velgørende organisationer acceptere brugte computer donationer , så ring først for at se , hvis de gør . Find ud af hvad der er en acceptabel brugt computer donation ved at spørge . Få en kvittering i skattemæssig henseende , så du kan fratrække din donation i slutningen af året
4
Kontakt en af de følgende tre hjemmesider dedikeret til at hjælpe dig donere din computer til velgørenhed . : ComputerswithCauses. org , ActionDonation. org og Recycle. org . De websteder kan få adgang til velgørende organisationer , som du ikke kan finde lokalt , og der vil nogle gange komme til dit hjem for at hente brugt udstyr . Du kan vælge at sende den anvendte edb-udstyr , som er dyrere , men forsendelsesomkostninger kan også være fradragsberettiget .

gode råd og advarsler


 • Hold optegnelser over hvem du donere til . Du kan bruge teser poster , når du gør skat .
 • Sørg for at alle brikkerne i maskinen er sammen . Du ønsker ikke gamle computer dele om ca.
 • Test at alt fungerer . Velgørende organisationer ønsker ikke brudt computere .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:specifikationerne for en HP Pavilion zx5000   

  Kommentarer

  Code:
  change