hvordan man kan ændre processor på en Pentium 2 Celeron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-25

Pentium 2 Celeron -processor blev anset moderat hurtigt på tidspunktet for dens udgivelse , men Celeron mærket blev markedsført som en billigere chip der havde mindre ombord cache , hvilket gør chippen langsommere end andre Pentium -processorer af tiden . Du kan skifte ud Pentium 2 -processor på din computer med en anden processor , men på grund af alder denne teknologi muligheder for at erstatte det er begrænset

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Tænger .


1 .
Åbn computerens kabinet , og find Pentium 2 Celeron -processor . Processoren vil blive dækket med en ventilator og heatsink kombination . Brug en tang til at afbryde kølepladen . Ventilatoren er skruet på toppen af heatsink og kan forblive der . Frakoble blæseren fra bundkortet . Fjern enheden fra tilfældet .
2 .
Løft metalstangen , som holder processoren på plads . Træk chip ud af rummet , hvor det er placeret .
3 .
Læs din computer manualen for at finde ud af grænserne for dit bundkort , hvad slags chip kan bruges . Du vil sikkert kun være i stand til at bruge den samme processor eller lidt hurtigere .
4 .
Køb eller finde en anden processor, der vil arbejde i dit bundkort . Sæt den nye chip , hvor den gamle var . Luk baren på chippen indehaveren og sætte ventilatoren og heatsink på plads igen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan donere en pc til velgørenhed 

Kommentarer

Code:
change