hvordan man kan erstatte en strøm -stikket på en gateway 400sd4

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-07

Batteriet i Gateway 400SD4 bærbare computer oplades via et USB- kabel , der sluttes til et stik i siden af den bærbare computer . Hvis denne port bliver beskadiget , vil du ikke være i stand til at oplade dit batteri , og din computer bliver ubrugelig . Da denne port er knyttet til hovedbestyrelsen på din computer , får på det kan være lidt tricky . Men du behøver ikke bekymre dig , selvom du ikke er meget tech- kyndige , skal du være i stand til at åbne din Gateway og erstatte donkraften selv
1 .
Sluk Gateway , skal du fjerne AC-kabel , og luk skærmen . Derefter fjerne batteriet fra sin rum på undersiden af computeren .
2 .
Vend computeren , og find den rektangulære harddisken låget på kanten af bunden af computeren. Segmentet vil blive mærket , og der vil ske med skruer holder dækslet på plads . Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne disse skruer og derefter dækslet . Grip harddisken ved enden og forsigtigt skubbe det ud af rummet .
3 .
Gør din Gateway højre side op og åbne den. Find den tynde plastik tastatur dække lige over tastaturet og fjern de to skruer i midten af det at holde det på plads . Sæt derefter spidsen af din skruetrækker i sømmen mellem kanten af tastaturet dækker, hvis det opfylder siden af computeren . Forsigtigt løfte op til pop låget og derefter fjerne den .
4 .
Fjern skruerne placeret langs toppen af tastaturet og derefter løfte tastaturet op fra toppen. Anbring tastaturet nedad og bruge fingrene til at trække stikket bånd i midten af bagsiden af tastaturet . Sæt tastaturet til side . En metal plade vil nu blive udsat nedenunder , hvor tastaturet bruges til at hvile .
5 .
Luk computerskærmen , og vend computeren rundt , så bagsiden vender mod dig . Fjern de to skruer placeret direkte under enten skærmen hængsel i hjørnerne af den bærbare computer . Derefter åbne skærmen, og vend computeren , så den forreste vender mod dig . Fjern de tre skruer på hver hængsel lige under skærmen. Afmonterer skærmmodulet kablet fra venstre side af computeren , ved siden af venstre skærm hængslet . Fjern skærmen fra hængslerne og sæt den til side .
6 .
Gør din bærbare over og fjern de 16 skruer fra siderne af bunden af computeren . Vend computeren med højre side op og fjern de to skruer i toppen af metalpladen . Derefter fjerne de to skruer på hver hjørne af selve fronten af den bærbare computer . Løft den øverste boliger på computeren op af siderne og tag tykke touchpad bånd fra bunden af huset. Sæt den øverste bolig til side . Det indvendige bundkort vil nu blive eksponeret i computeren .
7 .
Find strømstikket i øverste venstre hjørne af bundkortet . Det vil være lige ved siden af den udvendige stik i øverste venstre hjørne af din computer . Brug din skruetrækker til at fjerne stikket fra bundkortet . Derefter erstatte den med en ny ( fås hos din Gateway forhandler eller online ) . Efter afslutningen , samle computeren i den omvendte rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan forbinde HP Pavilion 6640c til bredbånd 

Kommentarer

Code:
change