hvordan man kan fjerne ’ trykke på en tast "for at starte fra en cd

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-11

" Tryk på en tast for at starte fra en cd " er en meddelelse, der vises efter at starte en computer . Den vises , når du har en Windows- operativsystem installations-cd /dvd i computerens læseren . Omgående giver dig mulighed for at starte fra cd'en i stedet for operativsystemet. Hvis du ønsker at holde CD /DVD i drevet , men ønsker ikke at se , at hurtig, ændre boot for at få harddisken boot første , der effektivt uden om CD /DVD drev og disk

Du skal bruge:
DVD -disk.


1 .
Tryk på " Esc " eller " F2 " umiddelbart efter start af computeren for at indtaste BIOS. Nogle producenter kan bruge en anden nøgle at komme ind i BIOS . Kontroller computerens manual eller se på skærmen under boot , når nøglen skal bruges til at komme ind i BIOS vises .
2 .
Brug piletasterne til at gå til " Boot " menu . Tryk på " Enter " for at få adgang .
3 .
Brug piletasterne til at fremhæve " harddisk "(eller " HDD ", afhængigt af BIOS type . ) Brug " + "-tasten for at sætte det i første stedet.
4 .
Tryk på "Enter " for at acceptere ændringerne og bruge piletasterne til at gå til " exit "sektionen . Vælg " Gem og afslut " og tryk " Enter "for at stoppe visningen af " Tryk på en tast for at starte fra cd "vises .

gode råd og advarsler


 • Computeren stadig kan starte fra cd /dvd- drevet ved at bringe op en gang boot-menu . Denne menu giver dig mulighed for at starte op fra CD /DVD gang uden at ændre den permanente boot indstillinger . Kontroller computerens manual eller se på skærmen for at vide, hvad nøglen til at presse for at vise , at menuen .
 • Må ikke ændre noget i BIOS , medmindre du har erfaring i håndteringen af computer -indstillinger . Ændre indstillinger i BIOS kan forhindre en computer i at starte eller deaktivere funktioner i operativsystemet .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Forskellen mellem AC & DC relæ spole   

  Kommentarer

  Code:
  change