hvordan man kan forbinde et microSD -kort til en USB-port

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-13

MicroSD -kort er en form for flytbare lagermedier almindeligvis anvendes i bærbare enheder , såsom medieafspillere , digitalkameraer og mobiltelefoner . MicroSD kort inde med data om omgående eller senere brug i sådanne enheder . En populær måde at flytte indholdet til denne form for flash -hukommelse er ved at fastgøre den til en computer USB- port . Dog kan et MicroSD -kort ikke passer ind i sådan en port på egen hånd. Heldigvis er der standardmetoder , hvor du kan få en computer USB- port til at opdage og anerkende MicroSD kort

Du skal bruge: .
SD Reader .
MicroSD-kompatibel enhed .
USB -kabel .

Standard Metode


1 .
Køb en USB SD Reader . At tilslutte en MicroSD -kort til en USB -port , skal en SD- læser fungere som en " mellemmand "mellem MicroSD-kort og din USB- port . Disse kan købes både online eller hos din lokale forhandler .
2 .
Sæt dit MicroSD kort til USB SD Reader . Disse enheder har en tom lomme stor nok til at passe dit MicroSD kort ind. Sørg for, at det sikkert er indsat for en effektiv afsløring .
3 .
Tilslut din USB SD Reader til en ledig USB- port . Til din computer ordentligt genkende din hukommelse lagerenhed , skal du sørge sætte den ind i din SD Reader før du sætter det ind i computerens USB -port . Som en form for hukommelse opbevaring , vil dit styresystem genkende både SD Reader og MicroSD-kort automatisk uden behov for enhedsdrivere skal manuelt installeres.
4 .
Formater dit MicroSD kort . Når du tilslutter dit MicroSD kort til USB-porten for første gang , dit operativsystem er behov for at tildele det en File System til at læse det med succes . Det er , selvom din computer vil detektere dit kort , du er i stand til rent faktisk at flytte data ind i det . Således formatere dit kort ved at vælge den relevante valgmulighed inden for dit system vigtigste kontrolpanel eller enhedshåndtering .

Alternativ Metode


1 .
Sæt dit MicroSD kort i en SD-kompatibel enhed . Hvis du ejer en MicroSD-kompatibelt digitalkamera eller en bærbar medieafspiller , for eksempel , kigge efter en MicroSD-slot , hvor du kan slutte den til .
2 .
Tilslut din bærbare enhed via et USB kabel . Sådanne kabler er almindeligt anvendt til at læse bærbare enheder , der gør brug af en computer til filoverførsel formål .
3 .
Formater dit MicroSD kort . For at kunne afsløre , har brug for flytbare lagermedier til at være korrekt formateret til dit system til at anerkende det . Når færdig, vil dit system øjeblikkeligt at identificere og læse dine MicroSD kort .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Fakta om computerchips



 

Kommentarer

Code:
change