hvordan man kan fortælle , hvad slags ram til at købe

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

Der er flere typer af edb- RAM ( random access memory ) til rådighed på markedet i dag . Ikke alle af de forskellige typer af RAM vil arbejde på alle computere . Visse typer af RAM vil kun arbejde på visse maskiner . Hvis du er i markedet for en hukommelsesopgradering på din computer , er det vigtigt at se bare , hvilken type RAM du skal købe , så du ikke ender med at spilde penge på noget, du ikke kan i sidste ende bruge med din maskine .

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
Lydkort .
Ledig PCI slot på din computer bundkort .
Lydkort driver installations-cd'en.


1 .
forstå, at hvis du har en bærbar computer , du bliver nødt til at købe bærbar computer RAM , og hvis du har en stationær computer , du ll nødt til at købe desktop RAM . De to typer af RAM kan ikke erstatte hinanden .
2 .
Klik på " Start ".
3 .
Klik på " Alle programmer ".

4 .
Klik på " Tilbehør ".
5 .
Klik på " Systemværktøjer "og derefter " System Information ". Vinduet på skærmen vil indeholde oplysninger om typen af RAM og hvor meget RAM du har installeret på din computer . Køb den type RAM , der er anført på skærmen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man krog en bærbar computer til et fjernsyn med et s - video kabel og en kabelboks 

Kommentarer

Code:
change