hvordan man kan fortælle , hvor meget dine brugte bærbare computer er værd ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-12

Værdien af alle anvendte computer , herunder en bærbar computer er meget spekulativt . Din bærbare er værd for dig alt, hvad det kan gøre for dig , men hvis du ønsker at vide, hvad du kan sælge det for eller hvor meget det ville koste at udskifte din bærbare computer med en tilsvarende brugt bærbar computer , er du nødt til at finde ud af , hvad markedsprisen på et givet tidspunkt . Det frie marked afgør værdier for de fleste brugte ting , så vil du ikke få et nøjagtigt beløb , men en række priser, du kan forvente at betale eller til at have en anden betale for din bærbare computer.
1
Find den oprindelige pris du har betalt for din bærbare computer . . De ældre din bærbare computer , jo mindre vil det være værd , men bærbare computere holde deres værdi mere end desktops . Hvis din bærbare er mindre end et år gamle, vil det være tæt værdien af en ny bærbar , men med mindre depreciering .
2 .
Søg i avisen , bulletin boards og online auktion websteder at finde ud af , hvad brugte bærbare computere , der ligner jeres bliver solgt for .
3 .
Sælg din bærbare computer baseret på den pris du har betalt for det, og det beløb, som svarer laptops der sælger . Hvis en anden bærbar computer, der ligner din sælger for et fast beløb , men din laptop har bedre hardware , kan du prøve at sælge det til mere. Medtage den oprindelige pris i dit salg notering . Din bærbare er kun værd mest en anden er villig til at betale for det .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man bruger en Maxell DVD-R 

Kommentarer

Code:
change