hvordan man kan genoprette en Ntbackup fra en 8mm bånd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Windows NT -operativsystemet har en indbygget funktion kaldet " Backup ", som giver brugerne mulighed for backup og gendanne data fra en båndstation . Backups gemmes som " kataloger " på et flytbart medie som f. eks 8mm magnetbånd ved hjælp af en båndstation . 8mm båndstationer er typisk internt , og hver tape kan gemme hvor som helst fra 3,5 til 14 gigabyte information , afhængigt af hvordan båndet er formateret og den model af båndstation . Brugeren vil kræve administrator-niveau adgang til at udføre gendannelsen

Du skal bruge: .
Computer .
Windows NT .
8mm båndstation .
8mm bånd .


1 .
Klik på " Start "knappen , vælg " Programmer " , vælg " Administrative Tools "og derefter klikke på " Backup " mulighed for at køre Backup programmet .
2 .
Sæt 8mm backup bånd i båndstation .
3 .
Dobbeltklik på båndstation i " Tape " vindue til at vise en liste over backup sæt , også kaldet " kataloger ".
4 .
Gennemse listen over kataloger i højre rude af " Tapes " vinduet . Dobbelt -klik på det katalog du ønsker at gendanne at få adgang til filer og mapper , det indeholder.
5 .
Place eller fjerne flueben ud for de filer og mapper i kataloget , du ønsker at genoprette .
6 .
Klik på " Gendan " knappen øverst i programvinduet . "Gendan Information " dialogboks vil åbne .
7 .
Vælg det drev , hvorpå du ønsker at gendanne mapper og filer i " Gendan til Drive " feltet . Hvis du ikke ønsker at overskrive eksisterende oplysninger på drevet , skal du vælge en mappe i " Alternative Sti "-feltet . Hvis du ønsker at gendanne registreringsdatabasen fra båndet , skal du vælge " Gendan lokale registreringsdatabase " valgmulighed . Vælg " Kontroller Efter Gendan "for at sørge for de gendannede filer og mapper er blevet skrevet på drevet ordentligt .
8 .
Klik på " OK " knappen for at fortsætte med gendannelsen . Efter gendannelsen er færdig , tjek hver fil og mappe til at sikre, at der ikke har været nogen læsefejl eller overførsel fiaskoer .

gode råd og advarsler


  • Perform backups regelmæssigt for at sikre et minimalt tab af data i tilfælde af en harddiskfejl .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer et trådløst kort på en Dell Latitude C600     

    Kommentarer

    Code:
    change