hvordan man kan genskabe en diskette

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

Disketter er små , bærbare lagringsenheder , at computerbrugere kan lægge små filer på at transportere dem mellem computere . På grund af den bærbare karakter af diskene , kan de oplysninger om dem til at blive ødelagt eller beskadiget . Med den rigtige software er det muligt at gendanne data på en disk
1 .
Sørg for disketten er i virkeligheden beskadiget ved at forsøge det i andre computere . Hvis det virker på en anden computer med et andet drev , skal du kopiere oplysninger til harddisken , så du kan gemme filer .
2 .
Download disk recovery software . Desværre , hvis en disk virkelig er beskadiget så er den eneste fremgangsmåde er at downloade disk recovery software , og disse programmer koster penge . Der er nogle gode programmer til at inddrive de oplysninger om beskadigede sektorer af en disk , såsom BadCopy Pro , som er specifikt en disk-gendannelse program . Recover My Files og Directory Snoop er også fremragende værktøjer til data recovery ( se Resources afsnit) .
3 .
Installer købte program på en computer , skal du indsætte disketten og kør disk-gendannelse programmet. Anden disk opsving værktøj har forskellige processer til genoprettelse af data på disken , dog nævnt alle tre programmer kommer med udførlige anvisninger for at køre programmet .

gode råd og advarsler


  • Hvis du bare vil gendanne disken og få det til at virke igen , kan du formatere disken ved hjælp af en disk format redskab som den , der kommer med Windows . Mange gange vil formatere en disk tilbage til at arbejde orden, men vil også slette alle data på disken , så prøv dette kun som en sidste udvej , eller hvis oplysningerne på disken , er ikke vigtigt .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du aktiverer en usb på en ASUS P5Q bundkort     

    Kommentarer

    Code:
    change