hvordan man kan hjælpe med at installere en HP Photosmart 2575 printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-03

HP Photosmart 2575 er en alt -i-én printer . Det betyder, at enheden kan udføre en række opgaver , herunder udskrivning, kopiering og scanning . Dog uden korrekt installation af hardware på computeren printeren ikke kommer til at fungere med systemet . På grund af dette skal du til at hjælpe med installationen , som i alt kun tager et par minutter at fuldføre

Du skal bruge:
HP Photosmart 2575
. USB- kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tilslut HP Photosmart 2575 printer til en lokal strømkilde , indsæt derefter USB- kablet i USB -porten på bagsiden af printer .
2 .
Sæt den frie ende af USB- kablet i en USB- port på computeren systemet . Øjeblik computeren stater via en lille prompt vindue , at det har opdaget en ny printer .
3 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren og vente på, at installationsguiden til at indlæse (hvis det ikke klikke på " Start "," My Computer "og dobbeltklik på cd-ikonet ) .
4 .
acceptere enhver licensaftale givet til dig, forlade anlægget navn og placering som er , og klik derefter på " Installer . " Når guiden færdig med at installere driveren ( en prompt vises med angivelse af den proces er færdig ) , at printeren er klar til at udføre en af sine mange opgaver .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer og tilslutte et diskettedrev 

Kommentarer

Code:
change