hvordan man kan justere et solid state spænding regulator

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-15

Solid state spændingsregulatorer er en væsentlig del af mange elektriske kredsløb . Regulatorer giver en stabil DC spænding, mikroprocessorer og andre integrerede kredsløb nødt til at operere . De to hovedtyper af spændingsregulatorer er faste og justerbare , eller variable . Rettet regulerende effekt en konstant spænding , og hvis du ønsker en anden udgangsspænding skal du købe en separat regulator . Justerbare regulatorer giver mulighed for en variabel udgangsspænding afhængig af myndighedernes specifikationer og dine ændringer .

Du skal bruge:
Justerbar spænding regulator
. 2 modstande ( værdier , der skal bestemmes ) .
PCB ( Printed Circuit Board ) eller Perf bord .
Loddekolbe .
Lodde .


1 .
Vælg din justerbare spænding regulator baseret på dine input spænding , udgangsspænding og aktuelle specifikationer . Andre ting at overveje, er dets størrelse , montering type og selvfølgelig pris .
2 .
Læs over spænding regulator data ark. Selvom denne guide vil give dig en god tilnærmelse til , hvordan man justerer udgangsspændingen , databladet er nøglen til at fastlægge det nøjagtige metode . .
3
Bestem udgangsspænding ved hjælp af :
Vo=Vref * (1 + R2/R1 )
Justerbar spænding tilsynsmyndigheder indeholder tre ben , en indgang, en udgang , og en " justerbar " pin . Udgangsspændingen er bestemt ved Vo=Vref * (1 + R2/R1 ), hvor R1 er en modstand forbundet mellem produktion og justerbare ben , R2 er en shunt modstand til jord tilsluttet den justerbare pin , og Vref er en reference spænding der er ofte forskellige for hver regulator og at du kan finde på databladet . Mange lav spænding regulatorer bruge en reference på omkring 1,25 volt .
4 .
Lod den valgte R1 og R2 med det ønskede output spændingen i forbindelse med den spænding regulator . Husk at lodde R1 fra Vo pin til den justerbare pin , og at lodde R2 fra den justerbare ben til jorden . Hvis lodning på et printkort ( PCB ) , anvendelse gennem huller dele og forbinde dele med ledninger på undersiden af brættet . Hvis du bruger en PCB , kan du bruge enten gennem-hul eller overflademontering dele , men tilslutningerne skal allerede være på printet , før du kan lodde dele til dem .
5 .
Slut spænding regulator til den spænding kilde via indgangsspænding pin , og tilslut udgangsspændingen pin til resten af dit kredsløb .

Tips og advarsler


  • Placering shunt kondensatorer på input og output stifter af spændingen regulator er god praksis at give stabil spændinger i regulatoren og ud af tilsynsmyndigheden.


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du udskifter et bundkort i Windows 2000     

    Kommentarer

    Code:
    change