hvordan man kan kopiere dine filer til en anden harddisk

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

Kopiering af filer fra din computer til en anden harddisk kan gøres ved at kopiere og indsætte filerne , som er en enkel opgave . Den tid, det tager at kopiere filer fra din computer til en anden er betinget af flere faktorer , herunder læse /skrive hastighed på din computers harddisk , til mængden af data der skal overføres , og den type forbindelse, der bruges ( såsom USB ekstern vs SATA intern ) . Du kan nemt udføre denne opgave ved at følge et par enkle trin

Du skal bruge: .
USB , SATA eller FireWire -kabel .


1 .
Find de filer, du vil kopiere fra din computer til den anden harddisk . Fremhæv dem ved enten at holde museknappen nede , mens du trækker markøren hen over de filer eller ved at holde ctrl-tasten og klikke på filerne ¨¦n ad gangen .
2 .
Højreklik på den markerede filer og vælg " Kopier " valgmulighed .
3 .
Slut harddisken til computeren via et USB-kabel , SATA kabel , eller FireWire -kabel til den relevante port ( dvs. USB, FireWire , eller E-SATA port ) på bagpanelet eller front panelet af computeren .
4 .
Åbn " Start " menuen , og dobbeltklik på " Denne computer ". Find den harddisk , du vil kopiere filerne til i vinduet , der vises .
5 .
Dobbeltklik på harddisken og tryk på " Ctrl " og " V " for at overføre alle de data, du har kopieret til den valgte harddisken . Et vindue vil poppe op som viser dig status for download.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Sådan nulstiller touchpad indstillinger for en HP Pavilion dv6000 

Kommentarer

Code:
change