hvordan man kan kopiere film filer på en cd til at spille på en dvd -afspiller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-19

Mens en CD ikke har samme lagerkapacitet som en DVD , kan du stadig bruge en cd til at brænde video filer. Den video -cd eller VCD , oprettes, når du brænder en film fil til CD er kompatibel med de fleste dvd- afspillere , der kan afspille DVD-R'er . Da CD-R'er er en ældre teknologi og har mindre lagerplads end DVD-R'er , brændende på cd i stedet for DVD kan være en penge Saver , hvis filerne er komprimeret nok til at passe på disken

Du skal bruge:
CD-R'er .

konvertere film filer


1 .
Åbn en online medier konverter , hvis filmen fil , du vil brænde til cd'en ikke er i MPG eller MPEG , format . YouConvertIt , Zamzar , Media Converter og Media-Konverter alle har evnen til at konvertere film filer til forskellige formater .
2 .
Klik på " Upload en fil " eller " Browse "knappen i online medier konverter . Naviger til den mappe , hvor du har gemt filmen filen, og dobbeltklik på filen for at tilføje den til systemet .
3 .
Klik på pilen for at få vist " Output Format " pull -down listen . Vælg " MPEG " eller MPG "i fillisten .
4 .
Skriv din e-mail- adresse i systemet, hvis en e-mail boks er til rådighed. Systemer , der kræver en e-mail -adresse , som YouConvertIt og Zamzar , sende dig download-linket automatisk, når konverteringen er færdig.
5 .
Klik på download-linket , der vises på skærmen Når konverteringen er færdig i Media Converter eller Media-Konverter . Vælg " Gem som " fra genvejsmenuen og vælg en mappe, hvor man vil gemme filen .
6 .
Tjek din e-mail for beskeden sendes fra YouConvertIt eller Zamzar . Klik på linket i e-mail for at hente filen .

Kopier MPG til cd


1 .
Læg en cd i cd- drevet på computeren . Åbn en DVD-skrivning program .
2 .
Klik på " VCD " knappen på den første side af DVD-skrivning program . VCD-skrivning åbnes .
3 .
Tryk på " Importer "eller " Tilføj " -knappen for at uploade MPG -fil . I det vindue der kommer op , skal du finde filen og dobbeltklik på den .
4 .
Brug " Skriv "eller " Burn " knappen i programmet for at kopiere MPG film til CD . Hvis filmen er større end lagerkapaciteten på cd'en , programmet beder dig om at fjerne den første skive , og indsætte en anden disk til at fuldføre den brændende processen .

gode råd og advarsler


  • Mange dvd- skrive ansøgninger kan også brænde VCD , herunder Cyberlink PowerDVD og Roxio Creator . Hvis du har brug for en DVD-skrivning program , gå til CNET. com . Mange DVD-skrive ansøgninger , hvoraf flere er gratis , kan downloades fra dette websted .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer hukommelse i en ASUS P5Q     

    Kommentarer

    Code:
    change