hvordan man kan lave computer printerproblemer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-09

Ligegyldigt hvilken type printer du ejer , er det vigtigt at vide, hvordan du foretager fejlfinding enheden . At lære at fejlfinde almindelige problemer og løse dem på egen hånd kan spare dig både tid og penge . Der er et par fælles problemer , som næsten alle printer er tilbøjelig , og forstå, hvordan at løse disse problemer er den bedste måde at holde din egen enhed op at køre

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Papir .
Vatpinde .
Varmt vand .
Små støvsuger .


1 .
Tryk og hold tænd /sluk -knappen på printeren , indtil lysdioden begynder at blinke . Vent på en testside for at udskrive . Hvis testsiden udskrives , men ikke output vises, når du sender et job til printeren , du ved, at der er et problem med kommunikationen mellem printeren og computeren .
2 .
Fjern kvadratiske ende af USB- kablet fra bagsiden af printeren, og genindsætter det fast . Fjern den flade ende af kablet fra USB- porten på computeren og flytte det til en anden tom USB -port . Kontroller, at kablet sidder godt fast , så prøv dit udskriftsjob igen . Hvis siden stadig ikke udskrives , slukke og tænde for printeren , og prøv igen .
3 .
Se som papiret føres ind i printeren . Papiret skal indgå i lige-hvis det ikke , skal du fjerne alt papir , derefter genindlæse et par plader og justere papirstyrene , så de passer stramt ind mod papiret
4
.
Åbn forsiden af printeren og vente på, at blækpatronerne for at flytte til centrum . Træk kassetten fremad og løft den fri af printeren .
5 .
Dyp en vatpind i varmt vand , og brug den til at rengøre undersiden af tonerkassetten . Ren hver patron forsigtigt , indtil alt papir støv og udskrive rester er blevet fjernet . Tillad blækpatronerne for at tørre helt , før du lægger dem tilbage i printeren .
6 .
Brug en lille støvsuger til at rense ud indvendigt i printeren . En lille håndholdt støvsuger som den slags bruges til at rense computere fungerer meget godt.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:server administration afgifter 

Kommentarer

Code:
change