hvordan man kan lave fejlkode 5100 på en kanon MX700

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-08

Canon Pixma MX700 multifunktionsprinter omfatter en LCD- display , der viser forskellige fejlkoder , når en hardware eller software problem opstår . Hver fejlkode er bundet til en bestemt type spørgsmål for at gøre fejlfinding processen lettere . Fejlkode 5100 beskriver et fysisk problem enten med en papirstop eller en forkert siddende blækbeholder . Løse fejlen er der en hurtig proces, der kun kræver et par standard fejlfindingsprocedurer
1 . .
Tryk ned og hold " On /Off " knappen , som er placeret på printerens betjeningspanel , i ét sekund . Vent 15 sekunder og derefter trykke på knappen igen. Forsøg på at udskrive eller scanne et dokument .
2 .
Kontroller papirindføring bakken på forenden af Canon MX700 at se , om der er nogen papir synligt fast inde i printeren . Åbn printerdækslet ved at tage fat i forkanten af printeren og løfte opad .
3 .
Grib kanten af det fastklemte papir og træk forsigtigt mod dig for at fjerne papiret fra arkføderen . Afmonterer Canons strømkabel og USB-kabel , og tænd derefter printeren omkring .
4 .
Træk den bageste plastkappe fanebladet og se om der er nogen synlig papirstop . Grab kanten af papiret og træk forsigtigt mod dig , indtil papiret er fjernet .
5 .
Skub den bageste plastkappe fane på plads igen , og tilslut strømkablet og USB -kabel . Forsøger at udskrive eller scanne et andet dokument for at se om fejlen er løst .
6 .
Løft åbne printerens dæksel igen og vente på, at blækket transport til at glide til syne . Tryk på " Push " -knappen på forsiden af den første blækbeholderen . Træk tanken ud og derefter skubbe det tilbage på plads for at sikre, at det sidder korrekt .
7 .
Gentag processen med de tre andre blækbeholdere , og luk derefter printerens dæksel. Sluk for printeren og tænd den igen .

gode råd og advarsler


  • Du bliver nødt til at kontakte Canons kundeservice for en reparation eller udskiftning , hvis fejlkode 5100 fortsætter at blinke på LCD skærmen efter at gå gennem fejlfindingstrin .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opsætter en 4- kanals DVR PC Card     

    Kommentarer

    Code:
    change