hvordan man kan lave korrupt & dårlige sektorer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-25

Dårlige sektorer på en harddisk opstår , når magneten anvendes med harddisken svækker , forhindrer drevet fra at læse de data, der lagres på den specifikke sektor af kortet . Den eneste metode til at korrigere problemet er at omformatere hele harddisken . Dette fjerner de data, der er gemt på de dårlige sektorer ( og alle andre sektorer af harddisken )

Du skal bruge: .
Operativsystem installations-cd
.

Slave drev


1 .
Sikkerhedskopier alle vigtige data før du udfører omformatere . Når drevet er formateret , er alle data fjernet fra disken .
2 .
Klik på "Start ", " ( My ) Computer " og højreklik på harddisken ikonet . Vælg " Format " fra listen over pull -down muligheder .
3 .
Klik på " Format " igen og derefter på " Ja " , når underrettet om, at alle data gemt på harddisken er fjernet efter formatering af harddisken .

Master Drive


1 .
Sæt operativsystemet cd'en i diskdrevet på computeren , og derefter lukke systemet ned .

2 .
Tænd computeren og tryk på " F8 " indtil en start -up- skærm vises . Vælg " Start fra CD " og tryk på " Enter ".
3 .
Vælg for at omformatere harddisken og acceptere de oplysninger , at alle data er fjernet fra harddisken . Når du er færdig , vil systemet hjælper dig gennem installationen af operativsystemet ( som skal gøres nu , at harddisken er blevet formateret med ingenting i øjeblikket er gemt på drevet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man installere en kopi af Windows XP på en MacBook med boot camp 

Kommentarer

Code:
change