hvordan man kan lave overophedning på en Inspiron 1150 bærbar

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Dell Inspiron 1150 blev udgivet i begyndelsen af 2004 som en generel anvendelse laptop . Den kommer installeret med en 2,6- GHz processor . Det kan ikke være den hurtigste bærbare rundt , men processoren bruger strøm nok til at have problemer med overophedning fra tid til anden . Den mest almindelige årsag til bærbar problemer med overophedning er , når blæseren går i stykker eller brænder ud . Ligesom enhver form for køling ventilator , kører Inspiron 1150 ventilatoren på en motor , der kan gå dårligt efter lange perioder med anvendelse flere gange. Udskiftning af blæseren samling er en af de bedste måder at løse laptop problemer med overophedning .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker


1
Strøm ned din bærbare computer , og derefter frakoble strømkablet . . Afmonter alle andre kabler eller perifere enheder fra data havne på din bærbare computer . Luk LCD- panelet , indtil det falder i hak , og derefter placere den bærbare nedad . Fjern batteripakken fra segment og sæt den til side .
2 .
Placer computeren opad og åbne LCD- skærmen . Brug en flad skruetrækker til at lirke op hak kant placeret på højre side af LCD hængseldækslets . Hængseldækslet er en tynd strimmel af plastik mellem LCD skærm og tastatur . Fjern dækslet og sæt det til side .
3 .
Fjern de fire Phillips-skruer sikre tastaturet til den bærbare computer basen . Løft tastaturet ud af den bærbare computer og placere den med forsiden nedad i løbet af håndledsstøtten. Brug en flad skruetrækker til at frigøre den sorte hakkene placeret på hver side af tastaturet fladkabel hvor det er tilsluttet bundkortet . Afmonter fladkabel fra bundkortet . Fjern tastaturet og sæt den til side .
4 .
Fjern enkelt fastholde Phillips -head skrue sikre EMI skjoldet til den bærbare computer basen . EMI skjold er en metalplade, der dækker dette dækker og giver ekstra beskyttelse til bundkortet og CPU . Fjern EMI skjold fra den bærbare computer basen og sæt det til side .
5 .
Fjern blæseren stikket fra bundkortet . Løsne skruerne mærket en gennem fire i rækkefølge . Løft blæseren samling ud af bundkortet ved at tage fat plastic trækflig mellem dine to fingre . Fjern ventilatoren og sæt det til side .
6 .
Installer den nye ventilator montering og samle den bærbare ved at gentage denne procedure i omvendt rækkefølge.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan erstatte en thinkpad usb 

Kommentarer

Code:
change