hvordan man kan overføre data & programmer fra gammel til ny computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

Til sidst en computer vil enten dø eller blive så forældet , at den ikke kan støtte den software , der udbredte i dag . Hvis du finder dig selv i denne situation og har brug for en ny maskine , der er en nem måde at overføre dine filer og data indstillinger fra din gamle maskine til din nye . Bare vide, at afhængigt af hvor meget data på din harddisk , kan processen tage tid

Du skal bruge: .
Dataoverførsel kabel
. 3 .
5- tommer diskette eller Thumb Drive .


1 .
Forbind de to computere sammen ved hjælp af en data- overførsel kabel .
2 .
Åbn " filer og indstillinger guiden Overførsel på den nye computer ved at åbne " Start " menuen , indtaste din " System Tools " menuen og vælge " Filer og indstillinger Overførsel Wizard " -programmet . Dette vil åbne et nyt vindue .
3 .
Vælg " Ny Computer "fra listen af muligheder i det nye vindue og klik på " Næste ".
4 .

Sæt din tommelfinger drev eller din 3,5- tommers diskette i computeren , og vælg " Jeg vil oprette en guidediskette i følgende drev : " i vinduet . Klik på " Næste " og lade computeren tid til at indlæse nye data på din harddisk .
5 .
Fjern tommelfinger drive eller 3,5- tommer disketten fra din nye computer og indsæt det i gammel. Tillad et øjeblik for " Velkommen til filer og indstillinger guiden Overførsel "vinduet for at åbne og klik på " Næste ".
6 .
Vælg " Direct Cable " når du bliver spurgt , hvad overførselsmetode , du ønsker at bruge og klik på " Næste ".
7 .
Klik på " Auto Detect "-knappen i både installatører på begge maskiner . Det vil forbinde de to computere sammen , på hvilket tidspunkt du klikker på " Næste " og giver op til flere timer for alle de filer , der skal overføres til den nye maskine .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan hjælpe med at installere en HP Photosmart 2575 printer 

Kommentarer

Code:
change