hvordan man kan overføre video fra en DVD -optager til en ekstern harddisk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-11

En DVD -optager gemmer videoen , den har taget direkte på en DVD -disk . Du kan overføre video fra DVD til en ekstern harddisk til opbevaring eller spiller på en anden computer . Proceduren er enkel og kræver konvertering af video fra DVD til en digital videofil . Du kan gøre dette ved hjælp af en disk kopi program . Du kan finde en række gratis programmer , som alle der arbejder på en lignende måde

Du skal bruge: .
DVD


1
Hent en disk . kopiere programmet til computerens skrivebord og installere den . Eksempler herpå er gratis MacTheRipper for en Mac eller Final Burner Gratis til en pc .
2 .
Dobbeltklik på ikonet for den disk kopi program til at lancere det . Læg dvd'en , du har foretaget i DVD -optageren og luk skuffen .
3 .
Vent navnet på dvd'en til at blive vist i toppen af den disk kopi programmets hovedskærm .
4 .
Vælg " All "fra drop-down menuen under " regionen " fanen .
5 .
Vælg " DVD-Video " fra drop -down menuen under " Type "-fanen .
6 .
Vælg " Full disk udtræk "fra drop -down menuen under " Disc mode " fanen .
7 .
Tryk på "Go " eller " Start " knappen i bunden af disk kopi programmets hovedskærm . Det vil tage fra 10 minutter til en time for disken kopi program til at lave en digital videofil fra dvd'en og gemme den på skrivebordet .
8 .
Afslut disk kopi program når det er færdigt gøre digital videofil .
9 .
Sæt stikket er knyttet til den eksterne harddisk ind i den relevante port på computeren ( dette kunne være en USB-port eller en Firewire port ) . Vent på ikonet for den eksterne harddisk til at blive vist på skrivebordet .
10 .
Træk den digitale videofil , der blev lavet af dvd'en på ikonet for harddisken . Når overførslen af digital video filen er færdig, skal du højreklikke på ikonet for den eksterne harddisk , og vælg " Eject " fra pop-up -menuen .

gode råd og advarsler


  • Du kan bruge den digitale fil, du gør at duplikere DVD .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan fjerne ’ trykke på en tast "for at starte fra en cd     

    Kommentarer

    Code:
    change