hvordan man kan rense og smøre en harddisk

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Harddisken på din computer er den lagerenhed som giver dig mulighed for at gemme alle de data, du samle på din computer . Overflødigt at sige, at det er vigtigt at fastholde din harddisk for at holde den i god stand. En måde at gøre dette på er ved jævnligt at rense din harddisk . Da de fleste moderne harddiske kan fjernes fra computeren bruger nemt , bør det ikke være et problem at få fat i dine særlige drev
1 .
Fjern harddisken fra computeren . Konsultere brugervejledningen til netop din model computer for at finde ud af, hvordan man korrekt fjerne drevet .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne alle skruer fra metalramme , der huser harddisk .
3 .
Brug din skruetrækker til at fjerne alle skruer fra topdækslet af harddisken selv . Derefter løfte låget op til at afsløre de interne komponenter på enheden .
4 .
Grip din dåse komprimeret luft og spray de interne komponenter af harddisken gavmildt at fjerne eventuelt støv fra enheden .
5 .
Grip din dåse spray olie og spray de interne komponenter af harddisken en gang for at smøre drevet . En gang er nok , som du ikke ønsker helt slukke din harddisk i olie . Derefter saml din harddisk i den omvendte rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:der opfandt den første flatbed scanner? 

Kommentarer

Code:
change