hvordan man kan sammenligne bedste flash -drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

USB -flashdrev er hurtigt blevet gå til metode til at lagre og transportere data fra en computer til en anden . Men der er snesevis , hvis ikke hundredvis af USB-flash- drev til rådighed , hver tilbyde sine egne særlige kendetegn . Når du er i markedet for en ny flash- drev , er det vigtigt at se på alle de specifikationer af flash -drev for at sikre den bedste lagerenhed er købt
1 .
Angiv en prisgrænse . Dette hjælper indsnævre flash-drev kan købes . Flash -drev kan variere i pris , lige fra mindre end $ 10 til langt mere end $ 100.
2 .
Kig på plads af flash -drev . Som lager bliver billigere at fabrikanten flashdrevet er tilgængelige lagerplads stiger . I maj 2010, er det muligt købe en flash- drev med hundredvis af gigabytes lagerplads . Jo større kapacitet , jo dyrere enheden er .
3 .
Tjek den fysiske størrelse af flash -drev . Selv utroligt små drev er rart , de er nemme at løse . En hjælpsom mulighed er en flash- drev , der tillægger en nøglering . Ellers kan enheden synes simpelthen at forsvinde uden nogen anelse om dens opholdssted .
4 .
Undersøg enheden for at se om det fordobler som et andet produkt . Nogle er indbygget i hætter på kuglepenne , mens andre har faktisk viskelæder materiale omkring dem ( fantastisk til kunststuderende ) .
5 .
Læs detaljerne om flash -drevet for at se, om det er USB 2,0 eller USB 1,1 . USB 2,0 -flash-drev overfører data hurtigere end de ældre 1,1 enheder .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan ændre en standard medier spilleren fra quicktime til VLC på en mac 

Kommentarer

Code:
change