hvordan man kan sammenligne bærbare og desktop -computere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-23

Når shopping til en ny computer , en af de største spørgsmål at stille er, " Skal jeg have en stationær eller en bærbar ? " Forskellen er for det meste i , hvordan computeren skal bruges i højere grad end hvad computeren kan gøre . Skriveborde er stationær , mens notesbøger, eller bærbare computere , er mindre og let bærbar . Selv om der er tusindvis af muligheder for både desktops og notebooks , sammenligning af de to stilarter af computere er en meget enklere , end det kan synes
1 .
Bestem , hvad du har brug for din computer for at kunne gøre . For eksempel, hvis du kun brug for en computer for at kontrollere e-mail eller lys web browsing , ville du ikke behøver at købe et system med nok processorhastighed for tunge gaming .
2 .
Bestem din prisklasse . Har en idé om , hvor meget du er villig til at bruge på en computer . Notebooks tendens til at være dyrere end desktops og er mere tilbøjelige til brug for reparationer . Mens skriveborde er billigere og er nemmere at tilpasse og opgradere , er notebooks bliver langt mere alsidig i disse områder .
3 .
Vide hvordan du vil tilpasse din computer . Skriveborde er meget lettere ( og billigere ) at opgradere end notebooks , og tilføje ting som en større skærm eller bruger ekspansion slots er ikke muligt på en bærbar .
4 .
Overvej hvor du vil blive ved hjælp af din computer . Hvis du har brug for en computer, der har specifikke programmer du får brug for på arbejdet eller i skolen såvel som hjemme , vil en notesbog gør dette let. Hvis du kun har brug for at overføre mindre filer , kan en stationær pc med et USB-stick være en bedre løsning .
5 .
Sammenlign ydeevne . Vide , hvad du har brug for din nye computer til at gøre , og hvor meget du er villig til at betale for det vil hjælpe dig med at evaluere de specifikationer af desktops og notebooks . De nyeste stationære modeller tendens til at have nyere teknologi end notebooks , men fordelene ved at være i stand til at bære en notesbog med dig kan opveje dit behov for den nyeste teknologi.

gode råd og advarsler


  • Når der træffes beslutning mellem en stationær eller en bærbar , det største spørgsmål at spørge dig selv er, hvor meget overførselsret betyder for dig . Hvis du har brug for at rejse med dit arbejde , vil en bærbar give dig denne evne . Hvis du har det godt kun at arbejde inde fra dit hjem , kan en desktop være det bedste valg .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan skjule en Exchange-postkasse     

    Kommentarer

    Code:
    change