hvordan man kan sammenligne surround sound-højttalere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-28

" Surround sound " højttalere er et sæt højttalere placeret rundt omkring dig, at skabe en " surround " lyd effekt , som du lytter til musik eller se film på din computer eller hjemme underholdning center. Ikke alle surround sound-højttalere er skabt lige , så sammenligne og modeller til at sikre, at du køber noget , du rent faktisk kommer til at nyde og få nogle bruger ud af
1 .
Se på hvor mange talere kommer i et sæt . Teknisk set behøver du kun fire højttalere til at skabe en surround effekt . Men de fleste dvd'er understøtter op til 5,1 kanaler af diskrete lyd , hvilket ville kræve fem højttalere og en subwoofer for at høre dit indhold , som den oprindeligt var hensigten .
2 .
Se på , hvordan Mange talere et bestemt sæt understøtter . Selvom en surround sound højttalersæt kan kun komme med , siger , to højttalere , kan det være muligt ( afhængig af mærke og model ) til at opgradere dit sæt og tilføje højttalere på et senere tidspunkt . Andre modeller , kan dog ikke kunne opgraderes og du kan kun være i stand til at bruge højttalerne , der fulgte med dit sæt .
3 .
se på, hvilke lydformater en surround sound højttalersæt understøtter . Der er en bred vifte af audio- formater, herunder Dolby Surround , Dolby Digital , DTS og DTS-EX . Du ønsker ikke at bruge $ 100 eller mere på en surround sound højttalersæt , der ikke kan støtte alle de forskellige formater , du kan komme på tværs i fremtiden .
4 .
Kig på hvilke enheder du kan tilslutte din surround sound højttalersæt til . Visse modeller kan designes til at arbejde med kun computere , mens andre kan være konstrueret til at arbejde alene i et hjem underholdning setup . Nogle kan være i stand til at oprette forbindelse til alle disse enheder og mere , og har også dæk til ting som iPods og andre MP3-afspillere .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan får jeg vist mit grafikkort ? 

Kommentarer

Code:
change