hvordan man kan udskrive checks på Microsoft Vista

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

Kontrol er ikke nær så almindelige som de engang var . Kreditkort , hævekort og elektroniske pengeoverførsler er blevet den foretrukne metode til at betale for stort set alt . Hvis du stadig nødt til at bruge papir checks som betalingsmiddel , kan du nemt printe dem ud fra din hjemmecomputer ved hjælp af Microsoft 's Windows Vista i forbindelse med check-udskrivning software og specialiserede magnetiske blæk til din printer

Du skal bruge: .
Check-udskrivning software .
Magnetiske printer blæk .

Design


1 .
Start din check-print -software ved at klikke på genvejen i Start -menuen eller på skrivebordet .
2 .
Indtast de relevante oplysninger , herunder din konto og routing numre . Disse er normalt i nederste venstre hjørne af din kontrol, men hvis du er usikker , ringe til din bank for at bekræfte din routing og kontonumre .
3 .
Vælg et design til din check . Designelementerne i hvert program varierer vildt , men de fleste vil give dig mulighed for at ændre baggrunden , skrifttype og adresse linie . Så tilpasse kontrollen til dit hjerte indhold . Klik på " OK "eller " Gem " knappen , når du er færdig med at designe din check .

Printing


1 .
Kontroller , at printeren er korrekt tilsluttet til din computer og tændt . Belastning printeren i henhold til producentens anvisninger .
2 .
Læg magnetiske blækpatron i printeren . Printeren kan tage et par sekunder at justere printhoveder og udskrive en testside .
3 .
Dobbelt-tjek for at sikre din konto og routing numre er korrekt indtastet . Vælg " Print "i din check-udskrivning software . Dette kan være en knap på brugergrænsefladen , eller du kan blive nødt til finde det i " File " menuen i værktøjslinjen øverst på programmet .
4 .
Lad blækket på check til tørre i et par minutter , når udskrivningen er færdig .

gode råd og advarsler


 • Udskrivning din egen kontrol i hjemmet er en fantastisk måde at spare penge .
 • Det er muligt at udskrive checks uden magnetisk blæk , men de kan være nødvendigt at manuelt scannes af betalingsmodtagerens bank , der kan resultere i gebyrer eller sanktioner.


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:doppler effekt i radarbilleder   

  Kommentarer

  Code:
  change