hvordan man laver video -diske af billeder gemt på en computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-18

Burning digitale billeder fra en computer til en video disc tager et par minutter på en pc eller laptop udstyret med en dvd- brænder . De fleste DVD -optagelse programmer indeholder en slideshow funktion , så flere fotos displayet og skifter automatisk når disken begynder at spille . Processen indebærer, at vælge de ønskede billeder til at optage på en disk, indstilling af slideshow muligheder og klikke på en knap . Computeren tager sig af resten

Du skal bruge: .
PC eller bærbar med DVD -brænder
Blank skrivbare dvd'er .


1 .
Åbn computerens medie bakke , indsætte en skrivbar dvd og luk skuffen . På visse Apple-computere , til medierne stikket på siden af computeren .
2 Skub tom dvd .
Åben software til styring af DVD- brænderen ved at dobbeltklikke på programmets navn eller desktop ikon , såsom Windows DVD Maker på en pc eller iMovie på en Apple .
3 .
Klik på " File " og vælg " Ny " i DVD Maker , eller klik på " Ny spilleliste " i iMovie .
4 .
Klik på "Tilføj filer " i DVD Maker eller " Import " i iMovie for at åbne mapper, som indeholder digitale medier på computeren , herunder billeder .
5 .
Klik på den ønskede billeder for at skabe en liste af billeder , der vil blive tilføjet til dvd'en .
6 .
Klik på " Næste " at vælge " Slideshow " . Vælg indstillinger som f. eks lang tid til at vise hvert billede og midlertidige effekter mellem billeder , såsom at opløse eller fading .
7 .
Klik på " Brænd "for at optage diasshowet til DVD .

gode råd og advarsler


  • Vent til " Den endelige udformning Complete " besked om at møde for at skubbe dvd . Færdiggørelsen koder disken for visning på andre DVD -afspillere .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du aktiverer brugerdefinerede tapet på en IPAD     

    Kommentarer

    Code:
    change