hvordan man opbygger en barebones pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-19

En barebones PC er dybest set et udgangspunkt til at opbygge en computer . Det omfatter tilfælde , strømforsyning, processor og bundkort . Det omfatter ikke RAM , drev , eksterne enheder eller operativsystemet . Du bliver nødt til at tilføje de ting til at have en fuldt funktionel computer på et tidspunkt . Opbygning af barebones pc vil tage omkring en time afhængigt af din komfort niveau med følgende tekniske anvisninger

Du skal bruge: .
Sag
. Processor.
Bundkort .
Strømforsyning .
Skruetrækker .
Jordforbindelse rem .


1 .
Installer strømforsyningen i sagen . Montere den på bagsiden af sagen med medfølgende skruer , positionering det så den store åbning rumme bagsiden af strømforsyningen .
2 .
Installer bundkortet i sagen . Line up bundkortet og dets forborede huller med montering stillinger på fladskærme på siden af sagen . Fastgør bundkort til sagen med de medfølgende skruer .
3 .
Installer processoren . Line op hak stikket på bundkortet med den tilsvarende hjørne hakket på processoren og sted processoren i stikket . Lås processoren på plads ved hjælp af håndtaget på den ene side af soklen .
4 .
Installer køleprofil på toppen af processoren . Klemme det på plads med de fleksible bandage , der tillægger hver side af processor socket .
5 .
Sæt processorens blæser til toppen af køleprofilen med de medfølgende skruer .

6 .
Luk sagen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan kopiere film filer på en cd til at spille på en dvd -afspiller 

Kommentarer

Code:
change