hvordan man opbygger en energibesparende pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

En standard stationær computer og skærm kan bruge så meget som 330 watt ( eller 0,33 kWh ) . I betragtning af de gennemsnitlige udgifter til elektricitet i USA i april 2009 var 12 cent pr kWh , kan din computer koster 4 cent per time . Hvis du forlader din computer kører hele dagen , er du kigger på næsten 1 dollar om dagen , $ 30 per måned og $ 365 om året . Opbygning af en mere effektiv computer og programmere den med energibesparende indstillinger kan hjælpe dig med at reducere dette beløb voldsomt . Moderne hardware designere overvejer energieffektiviteten i nye linjer af "grøn" computing produkter . Ved hjælp af disse teknikker kan gøre en enorm forskel i din energipriserne
1 .
Vælg en energieffektiv strømforsyning ( PSU ) . Primærenheder , der er " 80 Plus " bekræftet, vil kun bruge den magt, som computeren skal på et givet tidspunkt , som forhindrer dem i at dræne ekstra strøm , når det ikke er nødvendigt .
2 .
Vælg to forskellige harddiske til din computer : en mindre harddisk til kontinuerlig brug , og en større harddisk til opbevaring af filer og backup . Din mindre kørsel vil bruge mindre strøm end de større drevet , og de større drevet slukker selv om de ikke er i brug .
3 .
Køb en sag med tilstrækkelig luftstrøm . Hvis luft bevæger sig let gennem din sag , vil dit system fans er nødt til at gøre mindre arbejde med at afkøle de interne komponenter .
4 .
Køb en ny processor fra AMD eller Intel , der er designet til at køre på mindre strøm . Vær sikker på at tjekke elforbruget specifikationer på processoren , før du køber .
5 .
Køb et bundkort , der er kompatibel med din processor og har indbygget audio -og video -komponenter . Så længe du ikke har til hensigt at bruge computeren til grafik-intensive anvendelser , vil de fleste bundkort ombord video-og audio være mere , end du har brug for til daglig brug . Onboard video og audio bruger mindre strøm end add-in kort .
6 .
Overvej luftstrømmen gennem tilfældet, når du installerer komponenter i sagen. Mount fans på steder , der vil blæse luft glat gennem tilfældet , går over alle de komponenter og afkøling dem . Flere fans blæser ind i sagen fra forskellige sider er ikke så effektive som fans , der skaber luftgennemstrømning .
7 .
Brug en flydende krystaller ( LCD ) skærm med din computer i stedet for en gammel katodestrålerør ( CRT ) skærm . Ud over at optage mindre plads , skal du bruge LCD -skærme langt mindre strøm .
8 .
Brug operativsystemets strømstyring indstillinger for at indstille din computer til at indtaste standby eller dvaletilstand , når det isn ' t er i brug . Computere kan hurtigt genoptage driften , men de bruger næsten ingen strøm , når i standby eller dvale .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man finder ip-adresse på min hp 4100n printer 

Kommentarer

Code:
change