hvordan man opbygger en pc til videoredigering

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-13

En video-redigering computer er typisk en top -of-the- line computer med meget regnekraft . Redigering af video kræver en hel del af hukommelsen , ledig diskplads og hastighed . Overskridelse af minimumskravene er normalt en god idé , hvis du laver videoredigering på regelmæssig basis . Købe en computer bygget som dette kan være ganske dyrt . Du kan dog spare nogle penge ved at gøre det selv . Den proces vil tage omkring 2 timer , afhængig af din komfort niveau med håndtering tekniske anvisninger

Du skal bruge: .
64- bit barebone PC kit .
4 GB RAM eller mere .
SATA harddisk.
DVD -brænder .
Tastatur .
Mus .
Software til videoredigering .


1 .
Undgå statisk elektricitet ved grundstødning selv ved at røre ved noget metal . Statisk afladning kan ødelægge elektroniske komponenter . Du kan også bære en håndledsrem , der har en ledning der er knyttet til noget metal til at holde dig jordet under hele processen .
2 .
Fjern låg eller dække fra sagen. En nyere sag vil have en løftestang , når trak vil åbne dækslet eller låget uden værktøj . Ældre tilfælde vil kræve, at du bruger en skruetrækker til at fjerne skruerne fastgørelse sagen til chassiset .
3 .
Installer processoren på bundkortet . Stikket for processoren er placeret mod midten af bundkortet . Det er en kvadratisk sokkel , der er enten sort , hvid eller brun . Stikket er hak i det ene hjørne til at matche en tilsvarende hak på processoren . Line indhakket op på processoren med en på soklen . Placer processoren i stikket og lukke håndtaget for at låse den på plads .
Den mindste processor hastighed, der kræves for at køre high -end video software er en Intel Core 2 Duo 2,33 GHz processor . Dette vil opfylde minimumskravene i populære valg som Avid , Final Cut og Pinnacle .
4 .
Installer køleprofil på toppen af processoren . Kølelegemet er en sølv , metal blok , der låser oven på processoren til at fjerne varme det udsender . Kølelegemet er låst på plads med en bandage , der låser på hver side af processor soklen .
5 .
Mount RAM hukommelsesenheder i hukommelsespladser . Placer disse moduler i tomme pladser på bundkortet . Modulerne har en spalte , der tilslutter med et hak i hullerne. Det holder dig i at installere modulerne i den forkerte retning . Derefter låses på plads med plastik låsene på hver side af slots .
Den mindste mængde RAM til de mest populære video-redigeringssoftware er 2 GB . Men jo mere RAM du har installeret hurtigere du kan behandle video . Desuden vil mere RAM tillade dig at have flere programmer åbne på én gang , hvis du importerer video og billeder fra andre programmer .
6 .
Monter harddisken . Harddisken monterer inde i en bur i kabinettet, og sikrer med små skruer , som harddisken producenten .
størrelse harddisk du vælger, er afhængig af antallet af filer , du planlægger at gemme . Video -filer er også store , nogle op til snesevis af gigabytes
7
Montering af DVD -brænder drev . DVD- brænder drev er også monteret i et bur i kabinettet . Du bruger skruer til at fastgøre drevet til buret , og skruerne er fastsat af producenten af drevet . DVD- brænder vil give dig mulighed for at flytte dine filer til DVD til visning på DVD -afspillere . Det giver dig også en måde at arkivere gamle filer fra harddisken for at frigøre diskplads .
8 .
Slut harddisken og DVD-brænder til bundkortet . Data kabler vil løbe fra bundkortet til drevene . Datakablet stik er dannet på en bestemt måde , der tillader dem at kun stikket i drev i én retning . Dette holder dig fra uheld tilslutte ledninger i den forkerte retning .
9 .
Slut harddisken og DVD-brænder til strømforsyningen . Strømkablerne løber fra strømforsyningen til hvert drev hhv. Ligesom datakabler , er strømstik formet på en bestemt måde at gøre det muligt kun én vej for dem at komme i forbindelse korrekt .
10 .
Sæt låg eller låget tilbage på sagen .

11 .
Installer en 64- bit operativsystem . Den hardware , der anvendes i denne konfiguration vil støtte Microsoft Windows XP , Vista og 7 . Det vil også støtte alle de populære versioner af Linux.
12 .
Installer din video-redigeringssoftware . Populære valg til Windows omfatter Avid , Final Cut og Pinnacle . Nogle populære video-redigeringssoftware til Linux omfatter Avidemux , Cinelerra og Kdenlive .

gode råd og advarsler


  • barebones kit har et bundkort , der har integreret video , USB , net og lyd . Dette holder dig fra at skulle købe hver af disse komponenter hver for sig .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Forskellen mellem boble jet og inkjet printere     

    Kommentarer

    Code:
    change