hvordan man opsætter en 4- kanals DVR PC Card

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-08

En fire-kanals DVR PC -kortet anvendes typisk til sikkerhed i hjemmet . Det giver dig mulighed for at tilslutte lige så mange som fire videokilder til din computer på samme tid . Disse normalt er fire videokameraer , selv om det er muligt at tilslutte fire videokilder eller kabel forbindelser til PC-kortet . Uanset hvad du vælger at bruge sammen med DVR PC -kortet , skal du ordentligt sætte den op på din computer , før du begynder

Du skal bruge: .
Fire-kanal DVR PC -kort
Driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .
Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .


1 .
Strøm ned din stationære computer . Derefter fjerne alle kabler til computeren og skru Phillips skruer omkring bagkanten af kabinettet .
2 .
Åbn computerens kabinet . På bagsiden af det store computer kredsløb ( moderen board) er PCI -kort slots . Sæt de fire-kanals DVR PC -kortet i en af de tilgængelige PCI slots . To mindre håndtag findes på hver side af pladsen. Skubbe disse op for at låse kortet på plads . De fire koaksiale porte stikker ud bag på computeren . Nogle computere har en tynd metalplade , der dækker åbningen, hvor den koaksiale porte holde op . Hvis dette er tilfældet , trække pladen ud ( fra indersiden af computeren) med fingrene og en flad skruetrækker .
3 .
Luk computerens kabinet , vedhæfte skruer og tilslut kablerne til computeren . Tænd for systemet og vente på at computeren til at genstarte .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren . I et øjeblik føreren installationsguiden belastninger på skærmen . Følg korte vejledningen for at installere drivere til de fire-kanals DVR PC -kortet .
5 .
Fjern driveren installations-cd'en , og sæt den software installations-cd'en i diskdrevet på computeren . I et øjeblik af softwaren installationsguiden belastninger på skærmen . Følg trinene , som guiden for at installere softwaren .
6 .
Start den medfølgende software . Fire skærme vises , der hver repræsenterer de forskellige kanaler på DVR PC -kortet . Herfra kan du oprette forbindelse videobåndoptagere , tv-apparater , antenner eller video -kameraer med coax -kabel i de fire porte på kortet . Når forbindelsen er billedet vises i de forskellige skærme på programmet .
7 .
Tilslut et koaksialkabel til " Out " port på en af de enheder , du ønsker at forbinde til DVR PC kortet ( f. eks VCR ) . Sæt den modsatte ende af kablet på en af de fire porte på DVR PC -kortet . Gentag denne proces med de tre andre koaksialkabler .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man finder ud af, hvad modellen din hp computer er 

Kommentarer

Code:
change