hvordan man partitionerer harddisken via windows xp

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-18

Windows XP giver brugerne en partitioneringsprocessen værktøj, som indeholder en brugergrænseflade og guide, der gør det nemt at gennemføre. En disk partition segmenter drevet i logiske områder, hvor hver en og nul er gemt . Dette hjælper med at organisere disken , og det giver operativsystemet til at lagre data og hente den, når du har brug for det . Værktøjet Diskhåndtering er en del af Windows XP Kontrolpanel , og det kan partitionere alle drev installeret på maskinen
1 .
Klik på Windows " Start " knappen , og vælg " Kontrolpanel ". Dobbeltklik på " Administrative Tools ". Dobbeltklik på " Computer Management ". Det vindue , der åbnes indeholder placeringen for Diskhåndtering .
2 .
Klik på " Disk Management " i venstre ruden . Windows XP gør en kontrol af systemets harddisk ressourcer og viser dine aktuelle partition oplysninger . Højreklik på den harddisk , du ønsker at partitionere , og vælg " Ny partition ".
3 .
Klik på " Next " i åbningen guiden vinduet . Vælg " Primær partition " og klik på " Næste ". I det næste vindue skal du indtaste den mængde diskplads , du vil bruge til den nye partition . Windows standard værdien til den samlede mængde plads på harddisken , hvilket betyder, at det skillevægge hele drevet . Indtast en værdi i megabyte eller forlade standardværdi til at partitionere hele disken . Klik på " Næste ".
4 .
Vælg et bogstav for den nye partition i drop -down . Diskhåndtering fjerner automatisk taget bogstaver , såsom " C " -drevet , så du ikke behøver at bekymre dig om at tildele en brugt brev til den nye partition . Klik på " Næste ".
5 .
Vælg " Formater denne partition med følgende indstillinger "og vælge et navn til volumen. Dette navn er set i din computers harddisk sektion , når du surfer tilgængelige drev . Klik på " Næste ". Klik på " Afslut "i sidste vindue . Harddisken er partitioneret og formateret , så du kan nu bruge det til at gemme dine filer og programmer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opbygger en pc sag fra bunden 

Kommentarer

Code:
change