hvordan man sats bærbare harddiske

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-24

Mens du generelt kan købe god bærbar harddisk uden at vide meget om dem , at få at vide de vigtigste funktioner og hvad man skal kigge efter kan hjælpe dig med at træffe et informeret køb . Og ved at gøre en personlig vurdering af centrale funktioner, kan du finde den bærbare harddisk , der bedst passer til dine behov
1 .
Sammenlign søgetid eller spin hastighed på potentielle harddiske . Den søgetid er en måling af , hvor lang tid det tager et drev til at finde data . Centrifugeringshastigheden giver dig en idé , i omdrejninger per minut ( RPM'er ) , af hvor hurtigt drevet spins , når de søger eller registrering af data .
2 .
Rate harddiske de havne , de tilbyder . En større række havne , som USB , Firewire , eSATA og Ethernet , betyder, at din harddisk vil være kompatibel med en bredere vifte af enheder .
3 .
Overvej vægt og størrelse den bærbare harddiske du overvejer . Velvoksen vægt eller et voluminøst design kan gøre transportere en bærbar harddisk mere af en udfordring , end den burde være . Hold den bærbare harddiske at få en fornemmelse for deres vægt og holdbarhed .
4 .
Vælg den harddisk, med den højeste kapacitet , hvis alle de andre funktioner af fremadrettede harddiske er sammenlignelige .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer en masselagringsdriver 

Kommentarer

Code:
change