minicomputer -funktioner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-19

Den minicomputer ( alias netbook ) har vundet popularitet for sin diminutive størrelse, portabilitet , dens billig pris og dens bekvemmelighed på farten . Mens netbook har sine fordele , er det ikke en bærbar computer udskiftning , fordi den mangler den hukommelse og software indfødte til større bærbare computere. Men for brugere på farten , der gerne vil have en mindre, lettere computer med grundlæggende underholdning , produktivitet og web surfing software, netbook er en bekvem mulighed.

Kontrol E-mail

Netbooks er bekvemt for kontrol og reagere på e-mail når du er væk fra hjemmet eller i hotspots såsom lufthavne , boghandlere og caféer . Snarere end en lille mobiltelefon tastatur, netbook er udstyret med en fuld-størrelse QUERTY tastatur og software , der giver mulighed for hurtig og nem messaging . Hvis du ofte tjekke e-mail i et hotspot , kan du overveje en internet-baseret e-mail -klient som f. eks Yahoo! Mail eller Google Mail for nemheds skyld og til at bruge mindre hukommelse på din netbook .

Produktivitet Software

De fleste netbooks skib med grundlæggende produktivitet software, herunder tekstbehandling , regneark og præsentation applikationer . Imidlertid er disse softwareprogrammer begrænset, hvad du kan gøre . For eksempel kan du ikke skrive en bog ved hjælp af præ-installeret tekstbehandlingsprogram , men du kan skrive grundlæggende breve og dokumenter . For at få fuld funktionalitet , skal du enten købe nye produktivitet software eller gå ind i " skyen " med online produktivitet applikationer som Google Dokumenter . Harddiskplads og RAM -hukommelse er begrænset i forhold til en fuld-størrelse bærbar , så store programmer som Adobe CS eller Microsoft Expression Web kan være meget langsom til at reagere .

websurfing

En af de mest udbredte anvendelser til netbook er on- the-go web-surfing . Brugeren kan kontrollere nyheder , læse e-bøger , se lager rapporter og chatte løs på sociale netværkssider . Se videoer er også en sjov måde at fordrive tiden , men nogle har rapporteret problemer på grund af den lavere kapacitet hukommelse i maskinen og begrænsninger hukommelse opgraderinger . Ny Wi-Fi- teknologi har gjort det muligt folk til at surfe på nettet næsten overalt , selv væk fra hotspots . Evnen til at få online hurtigt fra enhver placering gør det ultra-bærbare netbook et klogt valg .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opbygger en barebones pc 

Kommentarer

Code:
change