server administration afgifter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-09

En karriere som en server administrator kan være udfordrende og givende . En server administrator er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af et kontor server eller netværk. I de fleste virksomheder arbejder en server administrator i informationsteknologi ( IT ) afdeling og har mange roller og ansvar .

generelle krav

En server administrator har mange jobfunktioner , der varierer fra den ene organisation til den anden . Men generelt server administratorer er ansvarlige for installationen , support og vedligeholdelse af et edb- system eller server . Centrale servere er datakilder for en virksomhed , og sørge for de kører jævnt er kritisk . Undgå server nedetid gennem planlagt vedligeholdelse , der sikrer server sikkerhed , og hjælpe personalet i at forbinde til serveren er alle vigtige opgaver af server administration . Sikkerhedskopiering server data er også en pligt til tjeneste administrativt personale .

Projektledelse og tilsyn

Andre jobfunktioner kan omfatte systemer relateret projektledelse , tilsyn og uddannelse af personale, der arbejder med computere , fejlfinding server funktionsfejl og rådgivning om problemer for kompliceret for teknisk support . Dette kan indebærer interaktion med både nybegyndere computerbrugere og med avanceret teknisk support og salg af computere mennesker . Således dem, server administration skal være i stand til at forklare computer brug og funktion på en plan lægmand kan forstå . De skal også kunne klare mere tekniske aspekter af server management .

ledelsesopgaver

Server-administratorer ofte skal forvalte den server operativsystem , vedligeholde integritet serverens ydeevne , installere og konfigurere ny software og opdateringer , løse eventuelle problemer , og opdatere bruger kontooplysninger ( tilføj /slette brugere og nulstille adgangskoder ) . De skal også udføre rutinemæssig backup , at integrere de nye teknologier; administrere netværk og anvende opdateringer , patches og konfiguration ændringer til operativsystemet.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan rense en mac register 

Kommentarer

Code:
change