specifikationerne for en HP Pavilion zx5000

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-25

HP Pavilion ZX5000 fra Hewlett Packard er designet til at være en arbejdshest bærbar computer, med nogle af de mest high -end hardware til rådighed på det tidspunkt . Hvis ønsker at købe en af disse ældre maskiner , er det vigtigt at se på hardware specs at se, om maskinen kan køre de opdaterede programmer, der anvendes i dag

Processor

HP Pavilion ZX5000 har en 3,06 GHz Pentium 4 processor , en 90- nanometer -processor med en front-side bus hastighed på 533MHz . Nyere versioner af processoren figurerede i Pavilion ZX5000 bærbare computere også fremhævede Hyper-Threading , som var Intels forsøg på at efterligne en dual core processor .

RAM

Den Pavilion ZX5000 kom med 512 MBs af DDR RAM . Selv om dette er næppe nok til at køre moderne operativsystemer som Windows Vista eller Windows 7 , 512 MBs er mere end nok til at køre Windows XP , som standard operativsystem, der bruges på den bærbare computer .

Hard Drive

A 60 GB harddisk kom standard med Pavilion ZX5000 . På grund af den store størrelse af Windows XP kombineret med plads afsat til systemgendannelse , er kun omkring 40 til 42 GBs af plads på harddisken tilgængelige . Den relativt langsomme 4. 200 omdr. /min hastighed betyder, at computeren vil være langsommere til at få adgang til oplysninger gemt på harddisken .

Video Card

At være en high-end bærbar , HP Pavilion ZX5000 har en ATI Mobility Radeon 9600 grafikkort . Dette giver mulighed for ejere af de ZX5000 at spille fuld 3D -spil på deres maskiner , samt se video i høj kvalitet fra websteder som YouTube eller på dvd'er bliver overvåget på maskinens om bord DVD /CD-RW drev .

Udvendig Havne

HP Pavilion ZX5000 har flere ekspansion porte på maskinen , herunder tre USB 2 . 0 -porte, en 5- i -1 kortlæser , der giver folk mulighed for at bruge SD- og Sony MemoryStick hukommelseskort , og en FireWire -port , der giver enheder som den første generation af iPod for at være forenelig med den bærbare computer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:historien om edb 

Kommentarer

Code:
change