hvordan man finder ud blækniveauer i en HP printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-06-16

At have din egen printer kan forbedre din produktivitet , men når du løber tør for blæk , der printer pludselig bliver ubrugelig . Selv om det er altid en god ide at have en ekstra blækpatron ved hånden , er det også vigtigt for Hewlett-Packard printer ejere til at vide, hvordan man kan kontrollere blækniveauet på deres egne

Du skal bruge:
Computer
HP printer
Blækpatron.
 


 

 


1 .
Kontroller at se, om din printer kan du kontrollere blækniveauet via et software interface . Mange modeller af HP-printer giver en sådan grænseflade , og det er en hurtig og nem måde at tjekke blækniveauer for både farve og sort /hvid print . Hvis din printer har denne evne , skal du blot klikke på " Start ", vælg " Control Panel " i menuen og vælge " Printere og faxenheder ". Højre-klik på din printer og vælg " Preferences " i menuen , skal du klikke på "Services "-fanen og vælg " Service denne Enhed . " Når værktøjskassen åbnes ved at vælge " blækniveau "for at se den nuværende blækniveauerne i printeren .
2 .
Åbn topdækslet på printeren og vente på, at blækpatronerne for at komme til midten . Se efter en indikator linje på blækpatronen. Denne linje bruges til at angive , hvor meget blæk tilbage i printeren . Den nøjagtige placering af denne linje vil variere fra patron til patron , men det vil generelt være placeret på forsiden af patronen .
3 .
Udskriv en testside fra printeren ved at klikke på "Start " vælge " Control Panel " i menuen og dobbelt- klikke på " Printere og faxenheder ". Derefter højre -klik på printer , vælg " Egenskaber "og klik på " Udskriv testside " -knappen. Kig nøje på outputtet , med særlig vægt på kvaliteten af farverne . Hvis farverne ser ud til at blive vasket ud eller falmet , er farveblækpatronen sandsynligvis ved at løbe tør og skal udskiftes.
 Previous:hvordan man kan fortælle , når en laserprinter tonerpatron er tom Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change