fejlfinding af printere i et netværk miljø

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-03

Opsætning et kontor fuld af netværksprintere er en glimrende måde at spare penge ved at dele ressourcer . Købe enhver arbejdstager deres egen printer kan være ganske dyrt . Selvfølgelig, når en delt printer bryder ned , er det vigtigt at få løst problemet så hurtigt som muligt

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
Papir .
Netværkskabel .


1 .
Log på en computer, der er tilsluttet netværket , skal du klikke på " Start " knappen og vælg " Kør " fra menuen . Skriv " CMD " i feltet og klik på " OK . "
2 .
Skriv " ping " og navnet på printeren ved prompten . For eksempel , hvis din printer navn er " adminprinter ", skal du skrive " ping adminprinter " ved prompten . Vent et svar fra printeren .
3 .
Gå over til printeren , hvis der ikke er nogen reaktion fra " ping " -kommandoen . Find netværkskort og se på indikatoren lyser . Hvis du ser grønt lys , er printeren kommunikerer med netværket . Hvis indikatorerne rav , der er et problem med kommunikationen .
4 .
Udskift netværkskablet , der løber fra printerens netværkskort til nettet stikket på væggen . Se lyser for at se, om de bliver grønne .
5 .
Træk en netkort ud af en printer , der fungerer på netværket, og udskifte kortet i de dårlige printeren . Hvis printeren begynder at arbejde , ved du, at du har en dårlig netværkskort , og du bliver nødt til at bestille en ny .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du fjerner printere fra indstillingsmenuen 

Kommentarer

Code:
change