fordelene af virkningen printere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-24

Impact print , også kendt som dot matrix udskrivning , plejede at være den fremherskende type printer før ikke -impact -printere , som laserprintere , blev indført i midten af 1980'erne . Der er faktisk to typer af teknologi involveret med virkning udskrivning-fuldt færdige karakter trykning og matrix udskrivning . I førstnævnte , er hele karakteren er produceret i et enkelt effekt; i sidstnævnte , er det tegn produceres af en række påvirkninger , der producerer prikker , der danner karakter som en helhed . Selv om virkningen printere er faldet i unåde som den mest populære printeren , er der stadig mange fordele ved at vælge en impact printer over en inkjet-eller laserprinter .

Cost

Impact printere er de laveste omkostninger printteknologi , og de seneste fremskridt fortsætte med at forbedre og styrke denne . De har både den laveste pris pris pr side og printerne selv tendens til at være overkommelig grund af enkelheden i den teknologi , som består af en aktuator påvirker bånd til at gøre et mærke på papiret .

Pålidelighed

Impact printere er kendt for deres pålidelighed og for deres evne til at arbejde under barske forhold og miljøer , såsom varme , kulde , fugt og støv , uden at bryde ned . Deres teknologi er mindre sart end inkjet eller laser printere , så de kræver mindre vedligeholdelse og har operationelle spørgsmål mindre hyppigt.

Programmer

Virkninger printere evne til at udskrive dokumenter med flere sider som former og carbon eksemplarer og deres stregkode udskrivningsfunktion er uovertruffen ved lasere og blækprintere . Derudover er de ideelle til data-logning , fordi de kan bruge ruller af papir frem for blot enkelte sider . Indvirkning printere kan også bruges til at udskrive på varmefølsomme etiketter og for kondenseret udskrivning applikationer .

Performance

Udover at være lav vedligeholdelse og i stand til at modstå barskere behandling har betydning printere forbedret ydeevne i særlige miljøer. For eksempel deres trykkvalitet selv kan være lavere end dyrere laserprintere , de kan udskrive ved høje hastigheder . Det er en fordel i miljøer , hvor antal udskrifter er vigtigere udskriftskvaliteten . Også båndet anvendte teknologi gør virkningen printere nyttig i miljøer, hvor der er sjælden udskrivning . Indvirkning printerens bånd ikke tørre ud så hurtigt som for andre typer af printere , så det bliver effektivt længere , selv når det ikke bruges .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan man kan kontrollere printer spooler historie 

Kommentarer

Code:
change