hvordan man kan læse HP printer serienumre

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-12

Hvis du ejer en HP-printer , skal du kende serienummeret på denne printer . Uden serienummeret , vil du ikke være i stand til at kontrollere garantiperiodens status , og du vil ikke være i stand til at ringe til service , når du har brug for det . Du kan også bruge dit serienummer til at bestille reservedele og forbrugsvarer til din printer , så det er vigtigt at vide, hvordan man finder det nummer, når du har brug for det
1 .
Træk din printer ud fra sin placering og ser på bagsiden af enheden . HP -printere har ofte deres serienumre anbragt på printeren på en lille hvid tag i nærheden tilslutningsbøsningen .
2 .
Udskriv en konfigurationsside for at kontrollere serienummeret . Hvis du vil udskrive en konfigurationsside , skal du rulle gennem kontrolpanelet på printeren , indtil du kommer til " Information " menuen .
3 .
Rul gennem " Information " i menuen , indtil du ser en " Udskriv konfigurationsside " valgmulighed . Klik på " Vælg " for at udskrive konfigurationssiden . Kig på den udskrevne side , og find serienummeret er opført der .
4 .
For printere uden et udstillingsvindue , kan du ofte udskriver en konfigurationsside ved at holde power -knappen , indtil siden begynder at udskrive .


Previous:hvordan man programmerer et flash -drev Next:hvordan du foretager fejlfinding papirbakke printere 

Kommentarer

Code:
change